Hotpoint AQD1072D697EU/BN, model 2 în 1 cu clasa D

Modelul Hotpoint AQD1072D697EU/BN e unul pentru persoanele interesate de un aparat 2 în 1 care să se coupe de spălare și uscare. E optim pentru o familie de 5-6 persoane deoarece poate spăla 10kg și usca 7.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern ca aspect și funcționalitate. Din imaginea de alături se poate vedea că are un aspect clasic al seriei Aqualtis. Dacă vreți un model pe altă culoare atunci aș recomanda să vă uitați la modelele de aici.

Păreri pro și contra

Hotpoint AQD1072D697EU/BN are niște dimensiuni normale de 62x60x85 axlxî cm și se poate vedea că nu e un model slim.
În privința consumului energetic trebuie scris că are clasa D la spălare și E la uscare. E vorba despre noile clase de eficiență energetică cu un consum de 79 kWh la 100 cicluri spălare și 414 la 100 cicluri uscare.

Dacă aveți o cantitate mică de rufe nu prea murdare atunci vă va ajuta ciclul de spălare la 20 grade.
Alt ciclu scurt e cel de reîmprospătare (Steam Refresh) care durează tot 20 minute și care se folosește de aburi. E mai mult pentru hainele păstrate mult în dulap.

Unii oameni sunt preocupați de nivelul de zgomot al aparatelor, iar acesta are 53 decibeli la spălare și 83 la centrifugare. La uscare zgomotul e de 59 dB.

Fiind un aparat cu capacitate mare de spălare are și o viteză de centrifugare pe măsură, adică de maxim 1600 rotații.

Aparatul de față e pentru cineva interesat în a avea haine aproape gata de purtat cu consum redus de resurse.
Despre producătorul Hotpoint trebuie să scriu că e unul american, proprietarii acestuia fiind Whirlpool și Haier. Despre Whirlpool probabil că știți că e numărul 1 la nivel mondial.

Te-ar mai putea interesa