Hotpoint AQ94D497SDEUBN, maşină premium din seria Aqualtis

Hotpoint AQ94D497SDEUBN e o maşină de spălat utilă unei familii de 4-5 persoane deoarece are o capacitate de 9kg. În ciuda faptului că poate spăla mult nu consumă mult curent deoarece clasa de eficienţă energetică e A+++.
Aparatul foloseşte abur pentru igienizare şi reîmprospătare, lucru caracteristic maşinilor de spălat din ziua de azi.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model echipat cu motor inverter şi care arată modern.
Din imaginea de alături puteţi vedea că aparatul are un design caracteristic seriei Aqualtis.


Păreri pro şi contra

Modelul Hotpoint AQ94D497SDEUBN are clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum anual de 131 kWh şi 0,66 kWh în program standard.
Pe lângă programele obişnuite acest aparat vine cu program „Steam Refresh” (reîmprospătare) şi anti-alergie
Există şi opţiunea Steam Hygiene care presupune că aparatul injectează abur la sfârşitul ciclului de spălare pentru distrugerea bacteriilor.
La realizarea aparatului s-au folosit materiale de calitate. De exemplu, cuva e una din plastic aşa încât să nu fie afectată negativ de calcar.
Despre motorul tip inverter ar trebui adăugat că e unul durabil, eficient şi cu nivel scăzut de zgomot. În felul acesta aparatul produce 55dB la spălare şi 78 la uscare.
Pentru ca rufele să fie bine stoarse acest aparat are o viteză de centrifugare maximă de 1400 rotaţii.

Din păcate nu e un aparat slim, dimensiunile sale fiind undele de 62x60x85 axlxî cm.
Nici nu are uscător incorporat, iar dacă vreţi un model cu uscător atunci ar trebui să alegeţi acest model.

De final trebuie să spun că acest model e perfect pentru cineva interesat de un aparat la fel de durabil precum oricare alt aparat de la Whirlpool deoarece acest producător aparţine de Whirlpool şi Haier. Despre Whirlpool cred că ştiaţi că e numărul 1 la nivel mondial.

Te-ar mai putea interesa