Heinner Slim HWM-H6010E++, mașina de spălat rufe cu clasă energetică E

Mașina de spălat rufe cu încărcare din imagine se numește Heinner Slim HWM-H6010E++ și este o variantă destul de compactă dacă e să luăm în calcul performanțele sale. Vorbim de o adâncime de 46 cm pentru o mașină cu capacitate de încărcare de până la 6 kg și centrifugare maximă de 1000 RPM. Are un design clasic pe alb, doar ușa aparatului este complet neagră, astfel că iasă mai bine în evidență ca și afișajul digital. Panoul de control este relativ același ca și la seriile precedente, pot fi există funcții suplimentar.

Acest brand oferă soluții mai accesibile decât restul, dar nu oferă tehnologii de top și prea multe funcții interesante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Dacă dețineți un uscător de rufe și vreți să economisiți mai mult spațiu, se poate alege un kit de suprapunere universal care nu costă mult, însă aveți nevoie de puțin ajutor pentru a-l monta. Interfața oferă 15 programe de spălare, deci sunt destul de numeroase și consider că sunt diversificate. De fiecare dată veți găsi programul potrivit pentru acel tip de țesătură. Interfața poate fi blocare și această funcție a devenit standard, adică o vedem la tot mai multe mașini de spălat. Poate că de multe ori producătorul nici nu o mai menționează, dar mai sunt și alte funcții utile care pot fi alese din partea dreaptă.

Păreri pro și contra

Are un design plăcut și nu diferă mult cu cel al altor branduri. Este alegerea perfectă dacă vreți să renunțați la vechiul model și acum veți economisi destul de mult la factura de energie. Vorbim de un consum de numai 70 kWh la 100 de cicluri de spălare, care este foarte bun pentru acest preț. Bineînțeles, există mașini de spălat cu eficiență mult mai bună și care pot costa chiar și cu 50% mai mult. Nu sunt necesare de performanțe mai mari dacă vorbim de o familie de până la 3 membrii.

Heinner HWM-H6010E++ este un aparat care poate fi pus aproape oriunde și mulți aleg să o pună în bucătărie sub blat deoarece ocupă puțin spațiu, iar lângă chiuveta ar fi perfect deoarece aveți scurgere și robinet pentru apă.