Heinner HWM-H7012SE+++, model clasa E pentru până în 4 persoane

Heinner HWM-H7012SE+++ e o mașină de spălat rufe compactă, adică Slim pentru o familie formată din 3-4 membri. Acest ultim lucru se datorează faptului că are capacitate de 7kg, iar faptul că e slim e datorită dimensiunilor de 46x60x85 axlxî cm.
Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model avansat tehnologic și care arată bine. Din imaginea de alături se poate vedea că are un design minim și că ușa e una cu ramă de culoare neagră.

Avantaje și dezavantaje

Modelul Heinner HWM-H7012SE+++ e unul care se remarcă prin aspect plăcut și mai multe lucruri pozitive precum cele de mai jos:
Eficiența energetică e clasa E cu un consum de 76 kWh la 100 spălări. Acest lucru ajută la economisirea de energie precum și la recuperarea banilor investiți în aparat.
Aparatul vine cu multiple programe, mai exact 15, iar cel rapid e prezent având o durată de 15 minute.
Dimensiunile sale sunt unele reduse așa încât aparatul să aibă un consum energetic cât mai redus.
Întreținerea sa e una ușoară prin faptul că are program numit Drum Clean care ajută la păstrarea cuvei și ușii cât mai curate.
Poți beneficia de garanție 5 ani dacă înregistrezi aparatul pe site-ul producătorului. Garanția standard fiind de 2 ani.
Pentru o stoarcere a rufelor cât mai bună acest model are 1200 rotații. E vorba despre viteza maximă de centrifugare pe minut.
Utilizează abur (steam) pentru o spălare cât mai bună. În acest fel are programe precum Allergy Steam și Baby Steam Care.

Din păcate nu are facilitate de detectare a cantității, dar tot nu consumă prea multe resurse.
Per ansamblu acest model se adresează unei familii interesate de un aparat care să spele eficient o cantitate de până la 7 kg.