Heinner NTMF011, de ce să alegi această drujbă de 2,95 cai

Heinner NTMF011 e o drujbă cu un motor de 2,95 cai, lucru care o face foarte bună pentru tăiat prin grădină. Ceea ce vreau să scriu e că aparatul intră în clasa hobby, adică amator.
Aceasta e o scurtă prezentare așa încât să vă faceți o părere dacă modelul acesta e sau nu e pentru dvs.

Modelul acesta preț bun Vezi prețul special de azi », iar din poza de alături se vede cum arată acest model. Referitor la conținutul pachetului, trebuie să scriu că acesta conține: partea de motor, lanț, lamă ghidaj, teacă lamă ghidaj, cheie, surubelniță etc.

Motive pro și contra

Acest motofierăstrău Heinner NTMF011 are garanție 2 ani, lucru care iese din tiparele Heinner întrucât în general acest producător oferă în general 3 ani garanție pentru produsele sale. Dar, există posibilitatea extinderii garanției contra cost.

  • Motorul e unul puternic, fiind de 2,9 CP, iar capacitatea cilindrică a acestuia e de 54,5 cmc.
  • Lama are o lungime de 45 centimetri, aceasta fiind una medie.
  • Pornirea e una ușoară, fiind vorba despre un aparat echipat cu sistem Easy Start.
  • Fiind pe benzină nu are cablu de alimentare, lucru care oferă o mobilitate mare.
  • Autonomia e una mult mai mare spre deosebire de modelele electrice cu acumulator. E vorba de circa 3 ore.
  • Greutatea e una mai mare decât în cazul unui model electric, fiind vorba despre 7 kilograme. Spre exemplu modelul electric Einhell are 3kg.

Aparatul e pe piață din 2020 și dacă e comercializat și în momentul de față atunci putem vedea că e un aparat de calitate.
Per ansamblu, recomand modelul acesta celora interesați de o drujbă accesibilă pentru acasă. Cei care vor un model profesional ar trebui să se orienteze înspre Wolfson STX-620 deoarece e un model mai puternic și care vine cu mai multe accesorii la pachet.

Te-ar mai putea interesa