Einhell PXC GE-LC 18 Li Solo, avantajele acestei drujbe cu acumulator

Einhell PXC GE-LC 18 Li Solo e o drujbă pentru amatori, care oficial face parte din categoria hobby. E pentru cei care vor un model electric, dar și portabilitate.
În rândurile care urmează am să evidențiez principalele aspecte pozitive și negative ale acestui model așa încât să vă faceți o părere dacă e pentru dvs.

Nu înainte de a menționa că fierăstrăul electric are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din poză se poate vedea o parte din pachet. Pachetul complet fiind format din lamă de 25 centimetri, drujbă, încărcători și acumulator.

Motive pro și contra

Înainte de a trece la motivele pro și contra achiziției modelului PXC GE-LC 18 Li Solo de la Einhell trebuie să scriu că acumulatorul ține 15-20 minute (depinde la ce o folosiți). În opinia mea e o durată suficientă pentru a vă face treaba în condițiile în care încărcarea durează 50 minute.

  • Greutatea e una deloc mare, fiind vorba despre un aparat de 3 kilograme.
  • Autonomia acumulatorului e una decentă.
  • Producătorul e unul de top, fiind german.
  • Lanțul și lama sunt de la firma Oregon.
  • puterea e una mia mult decât decentă de maxim 720W.
  • Trebuie alimentată cu ulei, rezervorul fiind de 200 ml. Alimentarea cu ulei e un lucru caracteristic drujbelor și nu cred că există drujbă electrică sau pe benzină fără așa ceva.
  • Trebuie să aveți grijă de unde cumpărați deoarece unele magazine vând și modelul fără acumulator. Aici e vândut modelul cu acumulator.

Per ansamblu, vă recomand acest fierăstrău fără fir dacă vreți ceva de calitate și ușor de folosit pentru treburi prin grădină.

Dacă sunteți în căutarea de încărcător atunci trebuie să vă orientați înspre modelul acesta.
Ar mai trebuie adăugat că producătorul e german, iar produsele fiind făcute în China. Dar, majoritatea drujbelor sunt făcute în China.

Te-ar mai putea interesa