Heinner HWM-VT2914INVB+++, mașină de spălat performantă și eficientă

Heinner oferă soluții ceva mia atractive și una dintre acestea poate fi mașina de spălat rufe de mai jos. Este vorba de Heinner HWM-VT2914INVB+++ care face parte dintr-o serie nouă care se laudă cu o clasă energetică B și centrifugare de 1400 RPM. Ar mai fi de menționat că încărcarea ei este destul de mare și diferă de la un model la altul. De exemplu, la cel de jos vedem cea mai mare capacitate – 9 kg, însă aceasta diferă de la un program la altul.

Merită să o luați în calcul datorită consumului foarte mic și arată chiar bine pe alb cu gri., adică combinația este una destul de reușită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu ar putea fi o mașină de tip Slim cu astfel de performanțe, însă specificațiile sale pot influența adâncimea aparatului, astfel că modelul de 7 kg are o adâncime de circa 50 cm (mă refer la Heinner HWM-VT2714INVB+++). Nici acela nu este foarte îngust, dar un lucru e cert, aparatele compacte nu sunt foarte eficiente. Adică alegeți mașini cu clasa energetică cât mai bună și nu vă uitați la dimensiuni.

Consumul de energie este foarte mic astfel că poate fi achiziționată și prin programul Rabla sau poate vă gândiți la un alt model. Bineînțeles, în cadrul acelui program, nu toate mașinile de spălat sunt incluse ci doar există o listă specifică.

Nu văd de ce nu ați lua-o în calcul pentru că este destul de interesantă, adică nu sunt multe modele ca și acesta. La producătorii mai populari care sunt prezenți și pe piețe internaționale, acum nu îi voi menționa, specificații similare sunt prezente pe modele cu câteva sute de RON mai mult.

Concluzie

Heinner HWM-VT2914INVB+++ vine cu motor Inverter care este foarte popular pe acest tip de parat, doar că la anumite branduri poate fi puțin diferit. Nu toate componentele pot fi identice și de aceea prețurile fluctuează, dar să nu uităm că unele mașini pot oferi mai multe funcții care țin cont de dotări, însă și cea de sus stă foarte bine la capitolul funcționalitate.

Te-ar mai putea interesa