Heinner HWM-VT2714INVB+++, mașină de spălat rufe Clasa B

Tot mai mulți producători oferă mașini de spălat foarte eficiente și care pot fi achiziționate prin intermediul programului Rabla. Heinner HWM-VT2714INVB+++ este una dintre acestea și spre deosebire de altele, acesta re o clasă energetică B, adică consumă foarte puțin și nu era foarte departe de cea mai bună clasă (A). Acestea sunt date consumul energetic raportat la 100 de spălări, adică cel anual este irelevant pentru că doar nu veți spăla rufe zilnic.

Se poate vedea ușor că este vorba de o generație mai nouă, adică designul este unul diferit și îmi place combinația de alb cu gri deoarece sunt evidențiate mai bine anumite părți ale mașinii sau funcții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă vă doriți o mașină care să consume cât mai puțin, atunci ar trebuie să puneți pe listă modele ca cel de sus, adică cu specificații foarte bune. Nu costă atât de mult pentru că nu oferă foarte multe dotări (tehnologii moderne) cu vedem la modelele brandurilor mai de top.

Putem spune că spală mult deoarece nu orice mașină are o capacitate de încărcare de 7 kg (Heinner HWM-VT2814INVB+++ are 8 kg), plus că are și o adâncime mică – aproape 50 cm. Anumite aspecte sunt la fel de importante ca și altele, iar spațiul ocupat devine o chestiune importantă atunci când vine pus în hol, dressing sau poate vreți să o suprapuneți cu un uscător.

O listă mare de programe de spălare este un plus pentru orice aparat astfel veți obține rezultatele mult dorite în funcție de încărcătură.

Concluzie

Heinner HWM-VT2714INVB+++ este un bun exemplu că pot fi mașini de spălat eficiente și performante chiar și la prețurile mai atractive. Dacă aveți un brand favorit, nu cred că veți alege pe acesta, în caz contrar, merită pusă pe listă o astfel de mașină. Nu ar trebui să excludeți un eventual uscător de rufe care vă poate scuti și de mai mult lucru, doar că are un consum semnificativ mai mare decât o mașină de spălat, de aceea la acelea nu vedem clase energetice noi pentru că ar descuraja puțin clienții în a le cumpăra (cele cu pompă sunt mai eficiente).

Te-ar mai putea interesa