Heinner HWM-VT2814INVB+++, model de 8kg cu clasa B

Mașina de spălat rufe Heinner HWM-VT2814INVB+++ e un model apărut la jumătatea anului 2022 și se adresează unei familii formate din trei patru persoane. Asta deoarece are o capacitate de încărcare de 8 kg.
Dacă o să vă uitați la poza de alături atunci o să observați că aparatul are un design nou, adică nu arată ca restul mașinilor de la acest producător.

Acest electrocasnic are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim ce e mai bun pe piață. Mai exact un model cu clasa B de eficiență energetică, motor inverter și o multitudine de tehnologii utile.
Din poza de mai jos se poate vedea că are un aspect modern cu foarte multe linii drepte.

Pro: Eficiența energetică este B, iar consumul energetic de 55 kWh la 100 de spălări.
Pentru economisire suplimentară de resurse acest model are detectarea cantității. Acest lucru fiind numit Eco Logic. În acest fel, la o încărcare pe jumătate se pot face economii până la 50 procente.
Aparatul are o ușă mai mare așa încât încărcarea și descărcarea cu rufe să se facă mai ușor.
Cum este în cazul altor electrocasnice de la Heinner, și acesta are o garanție standard de trei ani. Prin acest lucru producătorul vrea să ne arate că aparatul are o excelentă fiabilitate. Dar dacă înregistrați produsul pe pagina producătorului atunci puteți obține o garanție de cinci ani.
Programele de spălare nu durează prea mult având program de 60 de minute și 15 minute. Ambele fiind considerate programe rapide.
Contra: Din păcate nu are funcție de uscător și nici nu are conectivitate wifi. Acest ultim lucru înseamnă că aparatul nu poate fi controlat de pe un telefon.

Per ansamblu, recomand acest model celora care își doresc un produs de calitate, aspectiv și eficient. Iar, dacă vreți ceva puțin mai ieftin atunci recomand HWM-VT2714INVB+++(cu mențiunea că are capacitate de 7kg).

Sunt curios de motivele care v-au determinat să alegeți acest model și cât de mulțumiți sunteți de el.
Lăsați un comentariu alături cu opinia dumneavoastră.

Te-ar mai putea interesa