Heinner HWM-VF4814D+++, mașină de spălat rufe de 8 kg cu 1400 RPM

Mașina de spălat rufe Heinner HWM-VF4814D+++ este un model care poate v-ar interesa deoarece oferă o capacitate de încărcare mare, dar ea diferă în funcție de programul ales. Chiar și la partea de stoarcere impresionează deoarece are o capacitate maximă de 14oo RPM. Designul alb cu negru evidențiază mai bine panoul de control și poate că vă place această combinație. Aceasta este una dintre cele mai performante modele oferite de acest brand și poate în viitor vom vedea modele mai avansate.

Sunt producători care oferă doar soluții de buget, adică mai accesibile și care pot fi de ajuns pentru viața de zi cu zi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

O puteți monta chiar în bucătărie dacă vreți să o aveți aproape și chiar să o supravegheați. Instalarea este ușoară dacă aveți toate utilitățile în apropiere și puteți alege un serviciu de montaj dacă considerați să este prea complicat. Nu costă foarte mult și nu trebuie să vă stresați că nu are cine să vă ajute sau pe cine să sunați. Programele de spălare sunt numeroase și diversificate, iar dacă vreți să câștigați timp puteți opta și pentru un uscător de rufe. Astfel, veți muta doar rufele dintr-un aparat în altul și la final le puteți pune direct în dulap.

Păreri pro și contra

Are o capacitate de spălare generoasă, rufele sunt bine stoarse, oferă un număr mare de programe, sistem Eco Logic (programul se adaptează la cantitatea de rufe introdusă), încărcare ușoară datorită hubloului mare, designul pereților laterali ajută la reducere nivelului de zgomot, oferă funcție pentru îndepărtarea spumei, afișaj digital destul de vizibil, funcție anti-șifonare (cămăși, tricouri și alte articole care trebuie călcate ulterior) și funcție de amânare pornire (de la 1 la 23 de ore).

Chiar și cu aceste specificații, aparatul are dimensiuni acceptabile, adică adâncimea este de numai 55 cm. Restul dimensiunilor rămân neschimbate pentru o instalare mai ușoară în locul vechiului model. Heinner HWM-VF4814D+++ este un aparat care merită ales deoarece excelează la multe capitole și poate că nu ați fost mulțumiți de alegerile trecute. Nu am ce să-i reproșez în acest preț și nu este singurul model de la acest brand.

Te-ar mai putea interesa