Heinner HWM-V8414D+++, model 8kg cu clasa D

Heinner HWM-V8414D+++ e un model de 8 kg pentru o familie de 4 persoane interesată să spele eficient și rapid. Vine cu clasa D eficiență energetică cu un consum de 73 kWh la 100 cicluri… e vorba despre noua clasă de eficiență.
De la început trebuie să scriu că are o garanție standard de 3 ani și aceasta poate fi mărită la mai mult.

Modelul acesta vina la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care e modern din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături se poate observa că are și un design plăcut, dar și unic.

Păreri pro și contra

Modelul Heinner HWM-V8414D+++ e unul echipat cu tehnologii care fac o utilizare eficientă dpdv energetic. În acest sens aș menționa Eco Logic. Acesta e un sistem care presupune că aparatul utilizează resurse în funcție de încărcare. Teoretic, la jumătate încărcare ar trebui să aibă un consum pe jumătate.
Ceva util e funcția de detectare a spumei care e una automată și face ca pe haine să nu fie acele pete albe de la prea mult detergent.

Nu e un model slim, dimensiunile sale fiind de 56x60x85 axlxî cm. Dacă vreți un model slim cu o capacitate similară atunci recomand acest model de la Candy.
Nu are nici uscător integrat, iar dacă vreți neaparat și uscător atunci aveți variata achiziționării unui uscător ori a unei mașini cu uscător.
Cele 1400 rotații fac ca aparatul să facă un zgomot de 78 decibeli. E un nivel normal pentru o astfel de viteză de centrifugare.

De final trebuie să scriu că acest model e pentru acele persoane care vor un aparat ușor de folosit, care să arate bine și care să nu consume multe resurse.
Despre Heinner trebuie să scriu că e un nume românesc apărut pe piață de ceva timp și se evidențiază cu produse de calitate. Dovadă e garanție standard de 3 ani.

Te-ar mai putea interesa