Heinner HWM-VF2712SD++, mașină de spălat rufe cu Eco Logic

Mașina de spălat rufe Heinner HWM-VF2712SD++ este una cu un design modern și aici mă refer la culoarea sa – argintiu, dar și la afișajul digital generos. Performanțele sunt satisfăcătoare în acest preț și nu puteți avea pretenții la multe tehnologii și funcții speciale. Acest producător oferă numeroase soluții interesante care le puteți lua în calcul, dar și cea de jos oferă un raport performanță/preț bun. O puteți pune alături de alte aparate dacă au un design similar sau chiar sub blatul din bucătărie.

Se adresează celor care nu au un brand favorit și nici un sunt foarte pretențioși. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aș putea spune că acest aparat se adresează unei familii nu foarte mari – până la 3-4 membrii. Încărcarea se face destul de ușor și se vede din imagine că are ușa frontală. Nu-mi plac cele cu încărcare superioară deoarece sunt mai zgomotoase și au performante reduse.

Păreri pro și contra

Sunt suficiente motive pentru care merită aleasă: capacitate de încărcare mare, clasă energetică bună, stoarce bine, funcție de clătire suplimentară, dar și altele. Programele numeroase sunt un plus pentru orice aparat și la acestea se adaugă și niște funcții importante. Cu Eco Logic, mașina se adresează încărcăturii, astfel că timpul de spălare și consumul de resurse pot să scadă. Se poate amâna pornire cu până la 12 ore dacă nu aveți timp pentru ea și nu doriți ca rufele să stea mult în aparat. Are un sistem de control electronic al balansului, funcție pentru îndepărtarea spumei nedorite, dar și opțiunea de blocare a interfeței. Multe dintre acestea sunt dotări standard și le vedem pe multe modele indiferent de preț, iar programul rapid de pe acesta re o durată de numai 15 minute (cantitate mică de rufe).

Heinner HWM-VF2712SD++ înlocuiește cu succes orice model vechi și se laudă cu un consum redus de energie, motiv pentru care clasa energetică este D. Vorbim de noua etichetare care este valabilă de ceva timp și consumul real este de 69 kWh la 100 de cicluri. Cred că acum vă puteți face o idee mai bună despre această mașină și veți economisi bani la factura de energie.

Te-ar mai putea interesa