Heinner HWM-V914TINVB, mașină de spălat de 9 kg

Mașina de spălat rufe din imagine este foarte performată, adică poate spăla până la 9 kg de rufe și dimensiunile nu au fost afectate foarte mult – adâncime de 58 cm. Este vorba de modelul Heinner HWM-V914TINVB care pare a fi unul dintre cele mai scumpe modele de la acest brand. O puteți trece pe listă dacă nu aveți un brand sau model favorit, iar dacă nu v-a convins atunci puteți alege o variantă mai accesibilă cu capacitate de 7-8 kg. În general, mașinile de spălat mari oferă cele mai bune dotări, plus că pot fi puțin mai silențioase la anumite programe (pentru cantități de rufe mai mici).

Designul acestor aparate s-a schimbat în ultimii ani și putem observa cu ușurință care modele sunt mai noi. Au apărut și noile clase energetice, pentru a vă face o idee mai bună despre consumul aparatului (kWH/100 cicluri). Nu vom mai vedea clase energetice A+++, ci doar maxim A. Modelul de jos se laudă cu o clasă B care este foarte bună și nu multe mașini o au. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatele acestui brand sunt destul de apreciate deoarece reprezintă soluții ceva mai atractive decât restul. Unii producători mai populari oferă doar soluții scumpe și performanțele nu sunt atât de ridicate. Diferenețele de preț sunt justificate de dotările speciale (tehnologii noi).

Păreri pro și contra

Mașina de spălat din imagine este satisfăcătoare pentru o familie cu 4 membrii, oferă 15 programe de spălare, o capacitate de stoarcere de 1400 RPM și o încărcare ușoară datorită ușii și hubloului (sunt de dimensiuni mai generoase). Arată destul de bine și panoul de control este evidențiat destul de bine de acea dungă neagră. Consider că informațiile sunt la fel de vizibile ca și pe o mașină de spălat albă, iar interfața digitală din dreapta poate fi accesată ușor (control touch).

Heinner HWM-V914TINVB nu ocupă mult spațiu și poate înlocui orice model mai vechi. Cu aceasta puteți spăla mai rar sau mai des cu o durată de funcționare mai scurtă. Dacă aveți ocazia să o achiziționați la un preț foarte bun, atunci nu ar trebui să ezitați.

Te-ar mai putea interesa