Candy CS4 1272DE/2-S, model slim de 43cm

Candy CS4 1272DE/2-S e o mașină de spălat rufe modernă pentru o familie compusă din 3-4 membri. Nu poate spăla mai mult deoarece capacitatea de încărcare e de 7kg, dar partea bună în acest lucru e că ar un consum energetic bun de 69 kWh la 100 spălări. În felul acesta are clasa D, fiind vorba despre noua clasă de eficiență energetică.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu multă tehnologie utilă caracteristică Candy. De asemenea din poza de alături puteți vedea și că aspectul e unul caracteristic acestui brand.

Păreri pro și contra

Printre tehnologiile caracteristice Candy se numără Kilo Detector, Smart Touch și multitudinea de programe rapide.
Kilo Detector presupune că aparatul detectează cantitatea, iar în funcție de aceasta adaptează consumul.
Smart Touch e o caracteristică smart care presupune posibilitatea controlului aparatului de pe telefon.
Ceva ce vom întâlni doar la Candy e multitudinea de programe scurte precum: 14, 30, 44 și 59 minute.
Dimensiunile sale sunt unele reduse, motiv pentru care e considerat ca fiind un aparat slim. Discutăm despre următoarele dimensiuni 43x60x85 axlxî cm.
La construcția sa sunt folosite materiale de calitate precum cuva din inox așa încât durata de viață a aparatului să fie cât mai mare.
Pentru a nu pierde mult timp cu călcatul rufelor acest model are funcția numită Easy Iron. Aceasta e una care folosește abur pentru netezirea țesăturilor.

De final trebuie să scriu că acest model e perfect pentru acele persoane care vor un aparat de dimensiuni normale pentru a spăla haine eficient din toate punctele de vedere.
În cazul în care vă interesează o alternativă cu funcție uscător atunci o aveți în varianta acestui Candy CSWS 4852DWE/1-S, iar aici aveți o comparație între aceste două aparate.

Te-ar mai putea interesa