Heinner HWM-V8214D++, mașină de spălat rufe performantă

Mașinile de spălat rufe noi, cum este și modelul Heinner HWM-V8214D++, oferă performanțe mult superioare și eficiență energetică A++ (consum anual de 175 kWh). Variantele cu încărcare frontală sunt foarte populare pentru că oferă specificații foarte bune, pe când cele cu încărcare superioară ai performanțe limitate de design (lățime de 40 cm). Modelul prezentat poate fi pus în bucătărie, baie sau chiar într-o debara dacă aveți posibilitatea să-l racordați la apă și canalizare.

Prețurile au scăzut mult în ultimii ani la aceste aparate și chiar merită să faceți o schimbare, iar modelul de sus poate fi opțiunea ideală. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea mașinii este de 8 kg și la anumite programe poate fi ceva mai mică deoarece durata este scurtată sau e vorba de o anumită țesătură. Fiecare țesătură primește un tratament diferit și mă refer chiar și la capacitatea de stoarcere (de până la 1400 RPM).

Panoul de control mecanic este așezat în partea frontală, acesta putând fi accesat cu ușurință. În centru avem butonul pentru selectarea programelor și în dreapta pot fi ajustați anumiți parametrii. În plus, sunt funcții utile: amânare pornire (pentru ca rufele să nu stea pre mult în mașină), călcare ușoară (anti-șifonare), clătire suplimentară, start/pauză, stoarcere suplimentară, blocare interfață. Selecțiile sunt vizibile datorită unor indicatori luminoși și manualul său oferă informații suplimentare.

Păreri pro și contra

Vedem un număr satisfăcător de programe de spălare și opțiuni pe panoul de control, iar selectarea lor este destul de simplă deoarece avem toate informațiile afișate. Designul este același ca la alte modele indiferent de brand (alb) și doar modelele scumpe pot fi pe anumite culori sau combinații de culori. Este ideală pentru o familie de până la 4 membrii și depinde cât de des spălați rufe pe săptămână. De multe ori nu aveți nevoie de mașini foarte scumpe care oferă caracteristici speciale nu foarte utile.

Heinner HWM-V8214D++ oferă rezultate foarte bune dacă alegeți programul potrivit pentru acele rufe, dar trebuie respectată și cantitatea. Chiar dacă are astfel de performanțe, adâncimea a rămas satisfăcătoare pentru a fi instalat unde doriți – 55 cm.

Te-ar mai putea interesa