Heinner HWM-V7414D+++, maşină clasa A3+ cu Eco Logic

Heinner HWM-V7414D+++ este o maşină de spălat modernă cu o capacitate de 7kg, clasa A+++ de eficienţă energetică şi Fuzzy Logic (în cazul acestui model e vorba despre Eco Logic).
Eco Logic presupune că aparatul optimizează resursele (consum apă, detergent, durată program şi consum energie) în funcţie de cantitatea de rufe. Producătorul ne dă un exemplu prin care spune că la jumătate încărcare se face economie de 50 procente de energie.

Modelul acesta bine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care vine cu funcţii utile.
În imaginea de alături puteţi vedea că aparatul arată foarte bine şi panoul de comandă e evidenţiat cu o linie neagtă.


Păreri pro şi contra

Modelul Heinner HWM-V7414D+++ are o fiabilitate foarte bună prin faptul că se utilizează componente de calitate. Ar trebuie menţionat că garanţie standard a acestui produs e de 3 ani.
Capacitatea de 7kg face ca aparatul să fie unul suficient pentru o familie cu 3-4 persoane.
În acest caz e nevoie şi de o viteză mai mare de centrifugare, aceasta fiind de maxim 1400 rotaţii pe minut.
Aparatul are 15 programe de spălare. Ar trebui să menţionez faptul că vine cu program rapid de 15 minute pentru spălarea unei cantităţi reduse de haine.
Dimensiunile aparatului sunt de 53x60x85 axlxî cm. Din acestea puteţi observa că e vorba despre un model normal care nu ocupă prea mult loc.
Nivelul de zgomot e de 58 decibeli la spălare, iar la centrifugare e de 79.

Ca o alternativă v-aş recomand modelul HWM-V7414A+++ care e un model mai vechi. Diferenţa dintre aceste două modele nu e sesizabilă la preţ, funcţii ori vizual. Panourile de comandă au inscripţii uşor diferite, dar nu mare lucru.
Modelul de faţă e cel mai bun pentru persoanele care vor un aparat care să facă economii de resurse. În acest sens va fi de folos sistemul mai sus amintit numit Eco Logic.

Te-ar mai putea interesa