Heinner HWM-V7414A+++, mașină de spălat culoare alb cu negru

Sunt disponibile o mulțime de mașini de spălat rufe, însă cele mai multe dintre ele sunt foarte scumpe. Sunt branduri care oferă suficient de multe variante accesibile și cu performanțe acceptabile, iar aici mă refer la capacitate de încărcare mare și centrifugare mare. Heinner HWM-V7414A+++ e una dintre acestea și e destul de apreciată în acest buget, iar eu o recomand dacă nu aveți un alt brand favorit. Poate că ați observat prezența sistemului Eco Logic care l-am văzut pe multe alte modele deoarece ajută foarte mult. Mai precis, crește eficiența aparatului deoarece scade durata programului se reduce consumul de apă și detergent în funcție de cantitatea de rufe.

Chiar uscătoarele de la acest brand au același aspect și puteți să alegeți o variantă cu pompă de căldură datorită consumului mai mic de energie, iar facturile la energie vor fi mai mici. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are una dintre cele mai bune eficiențe energetice de pe piață și la acest capitol nu am ce comenta. Rufele sunt stoarse destul de bine și chiar nu am ce să-i reproșez. Astfel, uscătorul de rufe va avea o sarcină destul de ușoară și puteți introduce toată cantitatea de rufe pentru că sunt mai ușoare. Rufele pot fi introduse ușor în aparat datorită diametrului mai mare al hubloului.

Anumiți parametrii pot fi ajustați în funcție de necesități dar senzorii pot ajusta automat programele, fără ca voi să mai faceți ceva.

Păreri pro și contra

Are tehnologie care adaptează automat programul de spălare în funcție de câte rufe aveți – Eco Logic. Nu e singura mașină cu această caracteristică, iar denumirea ei diferă în funcție de brand. Sunt prezente destul de multe programe de spălare, dar și funcții care pot ajusta programul în funcție de nevoi. Programul rapid e prezent și la acest model, iar durata sa e de numai 15 minute. E perfect pentru haine transpirate, deci care nu sunt foarte murdare.

Modelul de sus Heinner HWM-V7414A+++ beneficiază și de un program de spălare zilnică care are o durată mai mare și puteți introduce rufe diverse.

Te-ar mai putea interesa