Heinner HWM-V7014D++, mașină de spălat rufe cu program rapid de 15 minute

Modelul din imagine se numește Heinner HWM-V7014D++ și este acel aparat care nu trebuie să lipsească din locuința voastră. Poate că nu are cele mai grozave tehnologii de pe piață ori un design futuristic. Multe branduri de top oferă un design mai simplificat și pe diverse combinații de culori. De multe ori nu prea ne interesează cum arată sau ce dotări speciale oferă, poate că este de ajuns că are o capacitate de încărcare generoasă. Din imaginea de jos se poate vedea că are un panou de control destul de bine organizat și nu diferă de cele ale altor modele.

Arată destul de bine pe alb, iar voi îl puteți pune alături de alte parate sau chiar în baie dacă vă permite spațiul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina de spălat rufe din imagine are încărcare frontală și se poate observa cu ușurință. Cea cu încărcare verticală arată mult diferit și are alte dimensiuni – lățime de 40 cm, astfel că este limitată. Controlul aparatului se face mecanic și cred că v-ați obișnuit cu el. Programele de spălare sunt următoarele: bumbac, clătire, lână, mix, rapid, allergy safe etc. Acestea sunt detaliate în manualul său și sunt destinate pentru anumite cantități de rufe (cantitatea de 7 7kg este cea maximă).

Păreri pro și contra

Trebuie să apreciem performanțele sale, adică mă refer la capacitatea de spălare mare și la partea de centrifugare. Programele sale sunt numeroase și le regăsim la alte mașini de spălat, chiar și dacă vorbim de producători diferiți. Programul rapid poate fi util pentru rufele puțin murdare și poate că sunteți grăbiți, astfel că nu mai sunteți dispuși să așteptați. Ca și dotări, mașina se poate lăuda cu tehnologia Eco Logic, astfel că se economisesc resurse și scade consumul de resurse.

Heinner HWM-V7014D++ are și programe eco în caz că doriți un consum mai mic de energie pe parcursul programului (durata este mai mare). Startul întârziat este util pentru cei care sunt plecați și revin mai târziu acasă. Spun asta pentru că nu este recomandat ca rufele să stea foarte mult timp în aparat.

Te-ar mai putea interesa