Samsung WW80AA126AE/LE, model cu Eco Bubble și clasa E

Mașina Samsung WW80AA126AE/LE e una cu o capacitate de 8kg așa încât să fie suficientă unei familii formate din 3-4 persoane. Vine cu multe facilități utile printre care le-aș menționa pe cele Bubble, dar și pe cele Steam.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și spală excelent. Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul are un design clasic și un panou de comandă simplu.

Păreri pro și contra

Modelul Samsung WW80AA126AE/LE are integrate tehnologiile cu care ne-a obișnuit Samsung, adică Eco Bubble, Bubble Soak și altele.
Eco Bubble presupune că spălarea la temperaturi scăzute va fi la fel de bună precum cea la temperaturi normale. Acest lucru se datorează faptului că detergentul e transformat în bule.
Bubble Soak e o funcție care va scoate petele persistente și car durează 30 minute.
Există și alte avantaje pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de aparat, iar printre acestea aș enumera:
– Întreținerea ușoară prin faptul că aparatul are program Eco Drum Clean pentru îndepărtarea murdăriei de la interior și sertar Stay Clean care va fi mereu curat.
– Pentru ca aparatul să fie mai durabil are diverse mecanisme de siguranță printre care aș menționa pe cel Volt Control. Acesta presupune protejarea împotriva tensiunii prea mari.
– Motorul e unul inverter care se remarcă prin durabilitate, economie de curent și nivel de zgomot scăzut.
– Economia de curent e una semnificativă deoarece are clasa D cu un consum de 83 kWh la 100 spălări.
– Vine cu mai multe programe, printre acestea numărându-se programul rapid de 15 minute și cel Eco care poate să țină 3 ore jumătate.

Există și unele dezavantaje precum faptul că nu are uscător, facilități smart (nu poate fi controlat de pe un telefon) și că nu e smart.

Deci, acesta e aparatul pentru acele persoane care vor ceva care e fiabil și ușor de folosit.

Te-ar mai putea interesa