Heinner HWM-M7014E+++, mașină de spălat rufe ieftină și bună

Heinner HWM-M7014E+++ este una dintre cele mai performante mașini în acest buget. Bineînțeles, este vorba de o mașină recent lansată de aceea are și o clasă energetică bună – E. Capacitate de încărcare este impresionantă pentru dimensiunile sale și nu m-ar mira ca pe viitor să crească. Deci veți economisi niște bani în special că nu mai trebuie să spălați de 2 ori ci doar o dată. O mașină cu uscător incorporat e mult mai scumpă dar uscarea rufelor e diferită față de cea oferită de un uscător clasic. Cu alte cuvinte, funcția de uscare e destul de limitată însă dacă aveți o mașina ca și cea de jos cu 1400 RPM, nu cred că mai e nevoie de un uscător.

Dacă aveți un buget generos atunci puteți achiziționa un uscător dar trebuie să aveți și spațiu pentru a-l depozita ori alegeți un kit universal de suprapunere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Ca și caracteristici tehnice are încărcare frontală, ecran LCD, control mecanic, centrifugare de 1400 RPM, capacitate de spălare de 7kg și clasă energetică E. Deci la centrifugare și spălare are clase de eficiență destul de bun. Consumul de energie este redus, iar pentru cei interesați acest model consumă 78 kWh la 100 de spălări. În total, mașina are 16 programe dintre care majoritatea sunt standard iar câteva sunt programe speciale. Puteți să ajustați temperatura, centrifugarea dar și ora la care să pornească (adică amânați pornirea).

Doar după dimensiunile aparatului se poate observa că nu e un model îngust dar nici nu putea fi cu o capacitate de 7 kg (adâncimea este de 49 cm). Modelele Slim au o încărcare de cel mult 6-7 kg dar nu m-ar mira ca să fie și mai mare pe viitoarele modele.

Plusuri: spală mult, consum redus de energie, ușor de folosit, stoarce excelent, programe suficiente.
Minusuri: nu sunt.

Heinner HWM-M7014E+++ este oferită de un brand destul de cunoscut și singurul motiv pentru care nu o doriți poate fi designul (poate vreți ceva mai elegant/modern), dar și dimensiunile sale (nu aveți atâta spațiu și vreți să nu stea în cale). Depinde și unde doriți să o puneți, însă aceasta poate fi pusă și în bucătărie deoarece unele programe sunt destul de silențioase.