Heinner HWM-M1015INVB+++, mașină de spălat rufe de 10 kg

Mașina de spălat din imagine este una de top și este produsă de un brand nu foarte popular la nivel internațional, însă în România este destul de cunoscut. Este vorba de modelul Heinner HWM-M1015INVB+++ care este unul dintre cele mai performante soluții și poate spăla cel mult 10 kg de rufe. Unele programe suportă o capacitate de spălare mult mai mică pentru că țesăturile primesc un tratament special sau durata programului este mică.

Are un design modern care seamănă cu cel al brandurilor de top și controlul este parțial digital, adică mă refer la afișajul electronic din dreapta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașinile de spălat performante nu pot fi și compacte, însă nu ne interesează acest aspect. Când vorbim de o familie de 4-5 membrii, aveți nevoie de un ajutor pe măsură și ca poate fi pus aproape oriunde că are o adâncime de 56 cm și nu 60 cm cum vedem la alte branduri sau la variante mai vechi. Nu merită să alegeți un model second hand deoarece nu veți beneficia de atâtea tehnologii și eficiență energetică atât de bună. Veți avea facturi mai mici, deci veți economisi niște bani (cu cât spălați mai mult, cu atât economisiți mai mult).

Păreri pro și contra

Programele și funcțiile sunt numeroase, iar funcția de adăugare haine (la începutul programului) este tot mai populară. Are un motor modern numit Inverter care are un consum redus, eficiență bună și fiabilitate ridicată. Se poate lăuda cu o clasă energetică foarte bună pentru acest segment – B, adică are un consum de 59 kWh la 100 de cicluri de funcționare. Deci nu ne mai interesează consumul anual de energie ci consumul la un anumit număr de cicluri. Așa vă puteți face o idee mai bună despre acest aparat și concurența sa.

Mașina de sus Heinner HWM-M1015INVB+++ reprezintă o soluție de luat în considerare, în special dacă nu aveți un brand favorit și poate că nu ați fost mulțumit de vechiul model. Puteți profita de programul rabla că doar este un model eficient și veți primi un discount semnificativ (când aplicați voucherul).

Te-ar mai putea interesa