Heinner HWM-M0914INVB+++, model de 9kg cu clasa B

Pentru persoanele care vor să spele mult recomand modelul Heinner HWM-M0914INVB+++ deoarece are clasa B şi o capacitate de 9kg. În felul acesta poate spăla pentru până în 4-6 persoane cu un consum de 57 kWh la 100 cicluri.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat economic şi care arată bine. Din imaginea de alături se poate vedea că are culoare albă şi o uşă destul de mare.


Păreri pro şi contra

După cum am scris mai sus, acest model e unul de 9kg, dar există şi o alternativă de 10 kg tot de la Heinner.
Maşina Heinner HWM-M0914INVB+++ are clasa B de eficienţă energetică, dar trebuie să scriu că e vorba despre noua clasă de eficienţă.
Pentru a putea spăla mai multe tipuri de ţesături are 16 programe. Printre acestea se numără programele rapide de 15 sau 45 minute.
La unele spălări hainele rămân cu pete de detergent datorită faptului că a-ţi pus pre mult detergent. În acest sens aparatul are funcţie pentru îndepărtarea spumei.
Am scris că are uşă mare, iar acest lucru nu e doar o impresie. E un model echipat cu hublou şi uşă extra large aşa încât să puteţi spăla cu uşurinţă articole mari. Mă refer la lenjerii şi pături.
Un alt lucru util e funcţia Reload (adăugare haine) care presupune că se pot adăuga rufe chiar dacă aparatul a început să spele.

Per ansamblu acest model e ceea ce îţi doreşti dacă vrei să speli mult cu un consum mic de curent.
Despre producătorul Heinner trebuie să scriu că e unul românesc şi oferă 2 ani garanţie pentru acest produs. Există o promoţie prin care puteţi beneficia de 5 ani garanţie, dar trebuie să înregistraţi produsul pe site-ul producătorului.

Te-ar mai putea interesa