Heinner HWM-H9014INVB+++, model de 9 kg cu 1400 rpm

Heinner HWM-H9014INVB+++ e o mașină de spălat de anul acesta cu o capacitate de 9kg așa încât să fie perfectă pentru o familie de până în 5 persoane.

De la început trebuie să scriu că e un model premium echipat cu cântărire automată așa încât să regleze programul în funcție de greutatea produselor.
Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și vine cu dotări premium. Aceste dotări fac spălarea ușoară și cu un consum redus de curent.

Păreri pro și contra

Modelul Heinner HWM-H9014INVB+++ are un consum energetic exemplar de mic, fiind vorba despre clasa B cu un consum de 56 kWh la 100 spălări. Pe eticheta energetică a produsului e menționat și nivelul de zgomot de 72 decibeli, fiind valabil pentru centrifugare.
Numărul de programe e 15 printre care e cel rapid (de 15 minute). În procesul de spălare se folosește și de abur (steam). Are programe speciale cu steam precum Allergy Steam și baby Steam Care. Pentru ca interiorul mașinii să fie cât mai curat acesta are program de spălare la 95 grade numit Drum Clean… cu mențiunea că e un program de curățare profundă, nu de spălare.
Motorul e unul modern, adică inverter. În acest fel o să avem un aparat de îndelungă folosință cu piese foarte durabile. Printre avantajele unui motor inverter se numără nivel de zgomto redus, durabilitatea și eficiența energetică sporită.
Nu este un model slim (precum acest Heinner), dimensiunile sale fiind unele de 61x60x85 axlxî cm. Din dimensiunile anterioare se poate vedea că e un model de dimensiuni normale.

Aparatul de față e pentru cei interesați de o soluție premium de la un brand românesc. Ca o paranteză, până de curând aparatele Heinner aveau 3 ani garanție, acum văd că acest model are doar 2.

Te-ar mai putea interesa