Heinner HWM-H6010SE+++, mașină de spălat rufe de tip Slim

Mașina de spălat rufe Heinner HWM-H6010SE+++ este una care poate v-ar interesa pentru că este destul de accesibilă și compactă. După cum bine știți, modelele mai compacte au un preț puțin mai mare decât al variantelor clasice, deci performanțele nu pot fi chiar aceleași. Are un design plăcut și nu trebuie să alegeți un brand foarte popular dacă vreți să aveți un aparat modern. Mai sunt și alți producători care oferă variante similare însă poate că nu sunt la fel de populari.

Din imaginea de jos se poate vedea acest model, dar mai sunt și altele care arată la fel. Unele pot avea un buton gri pentru selectarea programelor, dar în rest nu sunt diferențe estetice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este o mașină de spălat standard care o să vă placă deoarece are o adâncime de numai 46 cm, o capacitate de încărcare de 6 kg și stoarce decent cu 1000 RPM. Aceste valori pot fi diferite dacă alegem anumite programe de spălare, dar le putem și personaliza. Are program pentru curățarea tamburului dacă ultima dată ați introdus haine ceva mai murdare și nu vreți ca să rămână bacterii sau murdărie.

Păreri pro și contra

Hubloul este suficient de mare pentru o încărcare mai ușoară a sa, iar deschidere ușii este înspre dreapta. Este ideală pentru o familie mică, însă depinde și cât obișnuiți să spălați. Are un design compact care o să vă placă deoarece arată mai bine decât în pozele prezentare. Puteți alege funcția Steam (cu abur) pentru îndepărtarea alergenilor și bacteriilor, adică este perfect pentru articolele bebelușului. Puteți ajusta programele în funcție de încărcătură și tipul țesăturii, iar voi să obțineți rezultatele mult dorite. Funcțiile alese pot fi văzute cu ușurință pe panoul digital din dreapta și sunt foarte puține modele care nu-l au.

Consumul de energie este unul redus și vorbim de o clasă energetică nouă care este satisfăcătoare pentru acest buget. Heinner HWM-H6010SE+++ este un aparat destul de interesant și care poate fi pus fără probleme în locul vechiului model, poate că veți câștiga câțiva centimetrii.

Te-ar mai putea interesa