Heinner HWDM-V7512D, mașină de spălat rufe cu uscător

Sunt destul de multe mașini de spălat cu uscător incorporat și pot spune că se adresează acelor utilizatori care nu au foarte mult spațiu în locuință. Heinner HWDM-V7512D este unul dintre acestea și are un preț puțin mai atractiv dacă e să-l comparăm cu cel al modelelor oferite de branduri de top. Din imaginea de jos se vede că are un design clasic, adică nu diferă cu nimic de cel al unui model standard. Totuși, vorbim de un model recent lansat cu un aspect modern și panou de control destul de bine organizat.

Îmi place combinația alb, gri și negru și se poate observa că ușa este destul de mare pentru o încărcare mai ușoară a rufelor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se adresează familiilor cu 3 sau 4 membrii, dar poate că obișnuiți să spălați la 2-3 zi, atunci vorbim chiar și de familii mai mari. Capacitatea de spălare este una destul de generoasă și chiar nu este nevoie de mai mult, dar să nu neglijăm nici capacitate de stoarcere. Dacă stoarce bine și procesul de uscare este ceva mai eficient.

Se poate lăuda cu o clasă energetică bună deoarece are un consum anual de 326 kWh. Conform noilor standarde, consumul se va măsura diferit – 69 kWh la 100 de spălări.

Păreri pro și contra

Programele de spălare sunt satisfăcătoare și vedem destul de multe programe clasice, care sunt și pe alte variante. Pe noi ne interesează programele care sunt în plus, dar și funcțiile speciale. Funcțiile sale sunt destul de numeroase și poate le considerați utile. Funcția Eco reduce consumul de resurse, dar mărește durata de spălare. Startul întârziat este perfect atunci când sunteți plecați și poate că nu vă doriți ca rufele să stea foarte mult în ea. Toate mașinile oferă posibilitatea blocării interfeței pentru ca să nu se apese accidental butoanele panoului de control.

Heinner HWDM-V7512D are funcție de încărcare la jumătate și este perfectă dacă aveți de spălat mai puține rufe. Mașina oferă posibilitatea îndepărtării spumei în caz că ați folosi un anumit detergent ori o cantitate prea mare.

Te-ar mai putea interesa