Samsung WW70AA126AE/LE, model 7kg cu clasa D

Samsung WW70AA126AE/LE e o mașină de spălat rufe normală care se va dovedi utilă unei familii de până în 3-4 persoane deoarece are o capacitate de 7 kilograme. Consumul energetic nu e mare întrucât aparatul are clasa D aferentă unui consum de 69 kWh la 100 spălări.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Mai puțin partea smart deoarece nu are această facilitate.

Păreri pro și contra

Mașina Samsung WW70AA126AE/LE are mai multe atuuri, pe lângă faptul că are un consum mic de curent, iar acestea sunt următoarele:

  • Vine cu o capacitate mare de spălare de 7kg așa încât va fi utilă unei familii de până în 4 persoane.
  • Are incorporate tehnologiile Bubble (Eco și Soak). Eco Bubble presupune spălare la temperaturi scăzute cu rezultate bune, iar Soak presupune posibilitatea îndepărtării petelor persistente.
  • Întreținerea sa e una ușoară prin faptul că are program Eco Drum Clean și sertar StayClean.
  • Aparatul e protejat de tensiuni instabile prin faptul că aparatul va fi oprit atunci când tensiunea nu e optimă. Caracteristica aceasta poartă numele de Volt Control.

Există și unele aspecte negative care trebuie luate în considerare, iar cele mai importante sunt că nu este slim, că nu are uscător și că nu e smart.

Are o multitudine de programe utile printre care se numără cel rapid de 15 minute și cel Eco (3,28 ore).

Verdictul referitor la acest model e că-și merită banii întrucât vine cu o multitudine de facilități utile care ne vor ajuta să spălăm eficient din toate punctele de vedere.
Despre producătorul Samsung trebuie să scriu că e unul cu reputație foarte bună, iar aparatura electrocasnică produsă de aceștia este excelentă. Mă refer în principal la faptul că are o fiabilitate peste medie așa încât produsele să țină cât mai mult.

Te-ar mai putea interesa