Heinner HWDM-H9614B, mașină de spălat cu uscător de 5 kg

Mașinile de spălat rufe pot fi de mai multe tipuri și unele chiar pot impresiona la cele mai multe capitole. Heinner HWDM-H9614B este un model de top a acestui brand și se vede după design, specificații și tehnologii. La prima vedere pare a fi modelul unui brand de top și spun asta pentru că Heinner a oferit doar soluții de buget. Dacă vă doriți o mașină de spălat nu foarte scumpă, dar mai bine dotată, puteți să o alegeți chiar pe aceasta.

Nu am ce să-i reproșez, excelează la multe capitole și poate că nici voi nu aveți așteptări prea mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașinile de spălat cu uscător pot fi folosite doar pentru spălare dacă aveți o încărcătură mai mare și atunci consumul scade destul de mult. Unii preferă uscătoarele clasice deoarece au loc mai mult în locuință și un buget mai mare (poate vor cu pompă de căldură pentru un consum mai mic de energie). Cu un aparat electrocasnic de tip 2 în 1 economisiți spațiu și bani, iar varianta de sus este destul de compactă pentru ce oferă – adâncime de 58 cm.

Păreri pro și contra

Este ideală pentru o familie mare și chiar nu aveți nevoie de alt model, pentru că acest oferă performanțe excelente – 9 kg și 1400 RPM. Oferă o clasă energetică foarte bună – B, iar aceasta este noua etichetare (puțin mai strictă). Puține mașini se pot lăuda cu un astfel de consum, însă viitoarele generații de mașini de spălat vor consuma tot mai puțin pentru a fi cât mai competitive. Panoul de control este puțin mai diferit deoarece mașina de spălat de sus are și uscător integrat, astfel că va putea usca rufele la final șivoi le puteți pune la loc. Performanțele de spălare+uscare sunt decente, deoarece vorbim de o capacitate de 6 kg, exact cât are un model accesibil.

Heinner HWDM-H9614B are tehnologie cu abur, motor Inverter și chiar cântărire automată pentru a obține rezultatele mult dorite și cu un consum mai mic de resurse. Să nu uităm nici de funcții care sunt numeroase și tuile în multe situații.

Te-ar mai putea interesa