Heinner HSBS-M492MNFDXF+, side by side pe antracit cu 4 uși

Un side by side închis la culoare se potrivește doar într-o bucătărie modernă și iasă mai bine în evidență. Heinner HSBS-M492MNFDXF+ este un astfel de model și poate că nu sunteți dispuși să cheltuiți mai mult pe un aparat frigorific. Alți producători oferă alternative mai avansate deoarece vin cu tehnologii noi sau doar dotări în plus. Chiar și acesta vine cu tehnologie de răcire numită Full No Frost, adică dezghețarea este automată.

Față de cele mai multe modele, acesta are 4 uși, motiv pentru care avem un congelator în partea de jos ca la combine și este complet compartimentat. Cele cu numai două uși au congelator cu rafturi de la jumătate în sus, similar și pentru frigider. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Puteți seta temperatura dorită pentru care compartiment doriți fără a mai deschide ușa sa. Interacțiunea este destul de ușoară pentru că prezintă tehnologie touch, iar ecranul LCD afișează temperatura setată. Veți observa că are funcție vacanță, alarmă pentru ușă deschisă și blocare împotriva acționării de către copii. Funcțiile de răcire și congelare rapidă sunt prezente pentru a conserva mai bine conținutul.

Congelatorul oferă un volum mult mai mare decât cel de la combinele frigorifice i acum avem 6 sertare satisfăcătoare ca și volum. Este inclusă o tavă pentru gheață destul de interesantă și care o puteți folosi oricând doriți.

Păreri pro și contra

Panoul de control electric poate fi folosit cu ușurință datorită pictogramelor și funcțiile sale sunt cam aceleași. Sistemul Multi Air Flow distribuie uniform aerul rece în interior că doar este un aparat frigorific foarte mare. Frigiderul are rafturi foarte mari și acum nu vă mai puteți plângă că nu aveți loc pentru alimente. Are o lățime ceva mai mică decât restul – 83 cm, însă diferența nu este foarte mare între acesta și restul.

Heinner HSBS-M492MNFDXF+ arată bine la interior și exterior, doar că numai exteriorul este complet pe antracit, interiorul fiind alb pentru ca alimentele să fie cât mai vizibile. Sertarele frigiderului nu sunt complet transparente, partea frontală fiind albă și în ele veți puse fructe/legume.

Te-ar mai putea interesa