Heinner HSBS-H529NFXWDF+, side by side cu dozator

Acest Heinner HSBS-H529NFXWDF+ este echipat cu dozator de apă pe ușa frigiderului, adică are un rezervor la interior care nu este atât de vizibil fiind poziționat sub un suport. Acel rezervor nu are o capacitate foarte mare însă pentru o zi este de ajuns, adică puteți să-l realimentați seara pentru următoarea zi. Are un design modern plăcut și se datorează culorii dar și pentru că are un aspect minimalist.

Instalarea sa se poate face lângă mobilier pentru a nu ocupa spațiu și îl puteți incorpora parțial. Cu un astfel de aparat, nu veți mai avea nevoie de un alt aparat frigorific deoarece oferă mult spațiu pentru alimente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar partea de jos a aparatului este compartimentată, adică are patru sertare sertare (două pentru frigider, respectiv două pentru congelator). Alimentele sunt conservate bine cu funcțiile de congelare rapidă și răcire rapidă. Vedem că volumul nu este împărțit în mod egal, iar această împărțire este la fel și la alate parate similare. De multe ori avem nevoie de un spațiu generos pentru alimente proaspete și care nu trebuie congelate.

Păreri pro și contra

Un volum net de 518 litri este perfect pentru o familie numeroasă, dar nu este o regulă. Nu toate aparatele frigorifice se potrivesc într-o bucătărie mare și poate că preferați să faceți multe cumpărături. Funcția Smart este prezentă și la acest model, adică se reglează automat temperatura în funcție de cea ambientală și cea de la interior. Bineînțeles, se poate seta orice temperatură pentru alimentele care le-ați pus la interior. Tehnologia Full No Frost este standard pe aparatele frigorifice de dimensiuni generoase, însă în funcție de buget pot fi mai multe sau mai puține dotări. Motiv pentru care aparatul are dezghețare automată și curățarea sa va fi mai rară, iar în congelator nu se mai formează atât de multă gheață.

Nu este foarte înalt, pentru ca toți membrii familiei să ajungă la rafturile sale, însă față de combinele frigorifice, un side by side ca cel de sus oferă congelatorul în partea stângă. Heinner HSBS-H529NFXWDF+ are o clasă energetică decentă, însă nu este chiar atât de grozavă când ne uităm la noile standarde europene.

Te-ar mai putea interesa