Heinner HSBS-H442NFXE++, side by side cu funcție Smart

Acest side by side Heinner HSBS-H442NFXE++ este unul dintre multele modele care au fost lansate anul acesta și care au funcția Smart. Aceasta ajustează automat temperatura din compartimente în funcție de temperatura interioară și acea ambientală. Cu alte cuvinte, nu mai trebuie să setați nimic la aparat, chiar dacă interfața este la îndemână și este poziționată destul de sus ca să nu ajungă copii la ea. Designul este destul de elegant și îmi plac mânere integrate deoarece simplifică partea frontală a aparatului.

Pentru cei interesați, acest model vine cu noua clasă energetică E și cea mai bună pentru acest aparat este A. Consumul anual de energie este de 287 kWh, care nu este foarte mult pentru un aparat cu volum total de 436 litri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din imaginea de prezentare se vede că are două uși generoase pentru cele două compartimente principale – frigider și congelator. Este un aparat destul de silențios – 39 dB, care poate fi pus pe lângă mobilier ca să nu iasă prea mult în evidență. Funcțiile de congelare și răcire rapidă ajută la o conservare mai bună a alimentelor. Sunteți avertizați acustic când uitați ușa deschisă și această funcție este standard pentru aparatele de top cu control touch.

Din acel volum total, congelatorul are o capacitate de 151 litri și interiorul este împărțit de rafturi și în partea de jos are compartimente.

Păreri pro și contra

L-aș compara cu două frigidere mici pentru că nu este foarte înalt și lățimea sa este de numai 90 cm. Sunt rafturi și compartimente generoase la interior ca să nu vă mai plângeți că nu aveți loc pentru diversele vase. Panoul de control este unul modern, adică are butoane senzitive și o interfață simplă. Aerul rece circulă uniform în interiorul aparatului și este lipsit de umiditate, motiv pentru care dezghețarea este automată. Doar aparatele mari au sistem Full No Frost, iar la alte branduri poate avea o denumire puțin diferită.

Heinner HSBS-H442NFXE++ este un exemplu foarte bun de la acest brand, că pot exista aparate frigorifice de top și la prețuri mai bune. Totuși, e loc de mai bine la anumite capitole, de aceea există variante mult mai scumpe.

Te-ar mai putea interesa