Heinner HSBS-H442NFBKE++, side by side cu funcție Smart

Side by side-ul Heinner HSBS-H442NFBKE++ este un model care poate o să vă placă deoarece este complet negru. Panoul de control se află la exterior și este de tip touch, iar funcțiile speciale nu lipsesc. Adică puteți seta cu ușurință temperatura sau să vedeți temperatura setată fără a deschide ușa aparatului. Clasa energetică a aparatului reiese și din numele său – A++, aceasta se datorează tehnologiilor de răcire foarte bune. În acest ca vorbim de Full No Frost pentru ca voi să beneficiați de o dezghețare automată a aparatului, iar aerul rece are umiditate redusă.

Față de alte aparate frigorifice similare, acesta oferă funcția Smart care reglează temperatura interioară în funcție de alimentele introduse și temperatura ambientală. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este un aparat electrocasnic mare care nu trebui incorporat însă poate fi pus alături de mobilier pentru a ocupa mai puțin spațiu. Acum nu vă mai puteți plânge deoarece oferă o capacitate foarte mare – frigiderul are 291 litri și congelatorul are 145 litri. Nu se compară cu alte tipuri de aparate și are două uși generoase, una pentru fiecare compartiment și alimentele sunt conservate perfect, iar funcțiile de congelare rapidă și răcire rapidă sunt esențiale. Autonomia fără curent este generoasă și vorbim de o durată de 10 ore.

Alimentele sunt păstrate în condiții foarte bune indiferent pe care raft sau suport se află, aerul rece circulând uniform.

Păreri pro și contra

În congelator, nu se mai formează gheață pe pereți deoarece are dezghețare automată, adică nu trebuie curățat foarte des. Interiorul este bine organizat și iluminat, pot spune că nu-i lipsește nimic. În partea de jos sunt prezente compartimente voluminoase pentru alimente care nu pot fi puse pe rafturi (pungi de alimente).

Heinner HSBS-H442NFBKE++ are o adâncime destul de redusă pentru ca să-l puteți instala lângă orice mobilier. Pe de altă parte, are o lățime mare (90 cm), iar acest aspect este vizibil la interior, adică sunt rafturi și compartimente mari. Aparatul arată foarte bine și iasă în evidență datorită finisajului negru destul de simplu, iar afișajul digital este vizibil indiferent de momentul zilei.

Te-ar mai putea interesa