Heinner HSBS-441NFXF+, side by side cu lățime de 80 cm

Side by side-ul Heinner HSBS-441NFXF+ este un model nu foarte mare, adică are o lățime de numai 80 cm. Astfel, aparatul nu va ocupa mult spațiu pe lângă mobilier, dar și adâncimea sa este de numai 62 cm. Designul este simplu și se poate observa din imaginea de prezentare, iar panoul de control nu se află la exterior cum vedem la multe alte modele, ci se află la interiorul frigiderului. Costă ceva mai mult decât o combină sau un frigider, dar este de înțeles pentru că este un aparat frigorific de top.

Muți preferă un astfel de parat deoarece nu vor să cumpere ulterior încă un congelator sau o ladă frigorifică, congelatorul acestuia având o capacitate de 164 litri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Side by side-urile sunt cele mai mari aparate frigorifice de pe piață, însă pot avea o capacitate mai mică dacă vorbim de modele ieftine. Controlul temperaturii rămâne electronic și oferă modul vacanță și o interfață prietenoasă. Sunt congelatoare care oferă multe sertare, însă nu vin cu acele suporturi pe ușă pentru pachete mici de alimente pe ușă. Poate că vă place organizarea interioară acestui aparat și poate că un volum total de 428 litri vă este de ajuns.

Păreri pro și contra

Sistemul de răcire avansat numit No Frost este destul de popular fiind prezent de câțiva ani pe multe aparate avansate, iar acesta oferă dezghețare automată. Clasa energetică este satisfăcătoare, adică vorbim de o eficiență A+. Aerul rece este distribuit uniform datorită sistemului Multi Air Flow, adică temperatura va fi aceeași indiferent de raft și acele fante au un rol important în acest sens.

Heinner HSBS-441NFXF+ are un interior organizat diferit față de cel al altor aparate din același segment, adică are sertare în partea inferioară și mult mai multe rafturi pentru alimente. Poate că vă convine un număr mare de rafturi, deoarece accesul este mai ușor și parcă sunt mai vizibile acele alimente sau pungi. Dacă nu aveți un producător preferat și vreți să faceți o alegere bună, atunci merită să încercați un aparat nou și eficient cum este și cel de sus.

Te-ar mai putea interesa