Heinner HSBS-H421MNFXE++, side by side argintiu

Side by side-ul Heinner HSBS-H421MNFXE++ este un model argintiu cu 4 uși în compartimentele sunt aceleași – frigider, respectiv congelator. Poate că vă place să aveți congelatorul în partea de jos cum vedem la combinele frigorifice, doar că acum sunt 6 sertare puțin mai mici. La frigider vedem rafturi foarte mari, suporturi numeroase pe uși și 2 sertare de dimensiuni diferite pentru legume/fructe. Nu este singurul model de la acest brand care poate v-ar interesa și sunt variante chiar și pe alte culori dacă vreți să asortați aparatul cu ceva din bucătărie.

Chiar dacă nu este incorporabil, este bine să-l puneți lângă mobilier pentru că are o adâncime destul de mare și parcă nu mai ocupă chiar atât de mult spațiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul total de 401 litri nu este împărțit în mod egal între compartimente, astfel că frigiderul are 268 litri și congelatorul restul de 133 litri. Nu mai trebuie să cumpărați o ladă frigorifică sau un congelator ulterior, aveți loc pentru ele în acest aparat. Nu trebuie să-l umpleți și se adresează oricui, poate că aveți o bucătărie mare și vă doriți aparate potrivite pentru ea. Întreținerea este destul de ușoară la aparatele moderne ca și cel de sus, iar exemplele pot fi mai multe.

Păreri pro și contra

Tehnologia Full No Frost este prezentă și la acesta, asigurând un sistem de dezghețare automat și umiditate redusă pentru a împiedica formarea de gheață în congelator. Consumul de energie este mic pentru capacitatea sa, însă e loc de mai bine ținând cont că sunt aparate și mai eficiente decât acesta. Nu cred că vă interesează foarte mult consumul, ci mai degrabă ce oferă și cum arată. Sistemul Multi Air Flow este unul foarte important la aparatele mari deoarece ajută aerul rece să ajungă în fiecare colț al aparatului, astfel că alimentele sunt conservate decent indiferent unde s-ar afla.

Aparatul prezentat mai sus, Heinner HSBS-H421MNFXE++, este echipat cu un compresor modern numit Inverter, care este eficient și foarte silențios. Controlul digital este prezent și la aparate puțin mai accesibile, iar funcționalitatea diferă.

Te-ar mai putea interesa