Heinner HSBS-520NFXWDF+, combină clasa F de 219 litri

Dacă vă interesează un frigorific în stil american atunci vă recomand un side by side precum Heinner HSBS-520NFXWDF+ care poate să țină la păstrat foarte multe alimente.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se remarcă prin aspectul premium, capacitatea mare și multe dotări utile.

Păreri pro și contra

Modelul Heinner HSBS-520NFXWDF+ e unul cu multiple lucruri utile, iar eu le voi descrie pe cele cinci care sunt mai importante:

  • Are No Frost de tip Full, adică la congelator și frigider. În acest fel dezghețarea e automată și nu trebuie să vă pierdeți timpul cu așa ceva.
  • Sistemul de răcire e unul avansat de tip multi air-flow și cu funcție IA (inteligență artificială) așa încât aerul rece să se extindă mai repede și temperatura să fie reglată automat în compartimente.
  • Garanția standard de 5 ani, cu mențiunea că trebuie să înregistrați produsul pe site-ul producătorului.
  • Dispenser de apă pentru zile caniculare în care vreți să savurați un pahar de apă rece.
  • Filtrul antibacterian care face să nu se producă bacterii și mirosurile urâte asociate acestora.

Există și dezavantajul precum că nu are dispenser de gheață, dar nu știu cât de important ar fi acest lucru pentru dvs. Un alt potențial dezavantaj ar fi că are dimensiuni mai mari decât un frigider, dar așa e în cazul tuturor dide by side-urilor. Dimensiunile frigorificului sunt de 91x64x179 lxaxî cm.

O alternativă fără dozator ar fi acest Beko. Are și o culoare ceva mai închisă.

Per ansamblu acest model se adresează celora care vor un aparat premium cu multe dotări utile.
Despre producătorul Heinner trebuie să scriu că e unul român care se evidențiază prin garanție standard de 3 ani și produse fiabile la prețuri corecte.

Te-ar mai putea interesa