Beko GN163122ZXBRN, side by side cu NeoFrost Dual Cooling

Side by side-ul din imagine are un finisaj premium numit Dark Inox, dar este și normal să fie așa pentru un un aparat atât de scump. Beko GN163122ZXBRN nu este o soluție accesibilă și se vede doar după cum arată și cât este de mare. Vorbim de o capaictate de de 580 litri care nu trebuie neglijată de cei care au o familie sau poate că aveți o bucătărie mare și doar un astfel de model s-ar potrivi. Bineînțeles, nu poate fi mutat foarte ușor și trebuie să aveți o ușă destul de mare la bucătărie.

Poate fi comparat cu două frigider sau combine frigorifice mai mici, iar performanțele sunt excelente cu acele tehnologii de răcire avansate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acum este mai ușor să puneți sau să luați ceva din aparatul frigorific. Îl deschideți precum un dulap și aveți totul la îndemână, iar dacă nu vă convine prețul, alegeți o variantă mai accesibilă. Sunt numeroase aprate pe negru dar nu toate au panou frontal din inox sau poate că v-ar plăcea și din sticlă, doar că ampreentele sunt mult mai vizibile.

Păreri pro și contra

Nu trebuie să vă mai faceți griji că nu aveți loc și că trebuie să mai cumpărați o ladă frigorifică, acum puteți avea un singur aparat care să fie de ajuns. Congelatorul de 212 litri are sistem de dezghețare automat, pentru a nu mai trebui să curățați interiorul de gheață și performanțele de congelare sunt excelente. Fructele și legumele din sertarul HarvestFresh sunt conservate destul de bine și sunt menținute proaspete mai mult timp. Panoul de control este unul digital cu butoane touch și este poziționat între ușile compartimentelor pentru un aspect mai modern.

Beko GN163122ZXBRN oferă rafturi generoase pe care puteți pune vase și numeroase alimente, dar să nu uităm nici de suporturile de pe ușă și sertarele numeroase de la interior. Cu NeoFrost Dual Cooling, aparatul prezintă doi curenți de aer independenți, astfel nu se mestecă mirosurile și condițiile de conservare sunt mai bune, dar și dezghețarea aparatul devine automată.

Te-ar mai putea interesa