Heinner HSBS-520NFBKWDF+, side by side cu Multi Air Flow

Chiar și producătorii nu foarte populari (la nivel internațional) pot oferi aparate frigorifice bine dotate, la prețuri mult  mai mici. Heinner HSBS-520NFBKWDF+ este un astfel de exemplu și se adresează celor care nu pun accent pe brand, ci mai degrabă pe ce oferă în acei bani. Nu cred că sunt multe branduri care oferă aparate cu volum de peste 500 litri în bugetul 3000-3500 lei. Prețul poate să difere în funcție de disponibilitate, cerere sau promoții active. Există și varianta pe inox dacă pe negru nu vă place sau nu s-ar potrivi cu nimic din bucătărie (Heinner HCFD-H320GBKE++ are ușile cu sticlă neagră).

Culoarea poate influența prețul aparatului, adică poate fi o cerere mai mare pentru aparatele pe inox sau invers (rămâne la atitudinea magazinului). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Toate aceste aparate frigorifice oferă acel panou de control touch care poate fi accesat cu ușurință fiind prezent pe ușa congelatorului (din stânga). Pictogramele și afișajul luminos ajută destul de mult și nu aveți nevoie de cunoștințe suplimentare.

Dozatorul de apă este prezent pe ușa frigiderului, pentru că la interior are un compartiment care trebuie alimentat din când în când cu apă. Deci acesta nu este conectat la rețea și e mai bine așa pentru că poate că nu preferați acea apă.

La toate aceste side by side-uri, frigiderul este mai mare și sertarele sunt în partea de jos, cum vedem și la congelator. Poate că din imaginea de prezentare nu se vede foarte clar cât încape îl el, însă este aproape cât două combine frigorifice. Cu o lățime de 90 cm și o adâncime de 64, imaginați-vă cât sunt de generoase acele rafturi.

Concluzie

Performanțele sale sunt satisfăcătoare că doar se folosește de tehnologii de top numite Multi Air-Flow (distribuire uniformă a aerului rece) și Full No Frost (pentru ambele zone). Heinner HSBS-520NFBKWDF+ are un consum redus pentru un volum net atât de mare, adică vorbim de numai 387 kWh pe an. Se datorează materialelor mai bune și tehnologiilor de răcire noi, menționate anterior. Să nu uităm să menționăm că are un interior bine iluminat, filtru antibacterian și avertizare pentru ușă deschisă.

Te-ar mai putea interesa