Heinner HS18WIFI++, aparat de aer condiționat bun pentru apartament

Modelul Heinner HS18WIFI++ este foarte bun pentru cei care locuiesc la apartament deoarece are o capacitate de climatizare potrivită, adică de 18000 BTU. Cel de 12000 BTU (Heinner HS12WIFI++) este satisfăcător pentru un hol și o cameră, însă dacă vorbim de ceva mai multă suprafață atunci ar trebui să aruncați o privire peste modelul de jos, care conform producătorului este potrivit pentru o suprafață de până la 30 mp. Aceste aparate arată la fel însă sunt diferențe la capacitatea de răcire/încălzire.

Nu prea este recomandat să-l folosiți în spații ceva mai mari deoarece scad performanțele aparatului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Ținând cont de specificațiile sale, acest aparat dorește să fie unul destul de competitiv în acest buget și nu sunt multe alternative. Depinde și ce funcții vă doriți, poate că vă doriți ceva mai mai multe, cum este cea de dezumidificare sau cea de ventilație.

Aparatul de aer condiționat de sus are doar opțiunile de răcire și încălzire, adică poate fi folosit tot anul indiferent de temperatura de afară. Evident că nu reprezintă cea mai eficientă soluție de încălzit apartamentul, însă poate fi foarte util pentru a încălzi puțin atmosfera.

Costă puțin mai mult decât altele deoarece are acea tehnologie WiFi care permite un control mai bun de la distanță și este necesar să instalați o aplicație pe mobil. Nu știu cât de folositoare va fi această aplicație deoarece vi se oferă și o telecomandă care este mai ușor de luat prin locuință, plus că aparatul are și iFeel (senzor în telecomandă care măsoară nivelul de temperatură din jurul ei).

Dacă nu ați mai avut un astfel de aparat și vă gândiți la unul portabil, eu vă spun că nu prea merită cel portabil deoarece este mai deranjant (nu are unitate exterioară) și nu are funcție de încălzire.

Concluzie

Heinner HS18WIFI++ l-aș recomanda oricui și nu este nevoie să fie acel kit inclus, îl puteți achiziționa și ulterior în funcție de ce vă înțelegeți cu firma angajată pentru montaj. Puteți alege un serviciu de montaj împreună cu aparatul sau poate cunoașteți voi o firmă care montează mai ieftin (prețul este influențat de cât de repede îl vreți montat).

Te-ar mai putea interesa