Heinner HS12WIFI++, aparat de aer condiționat de 12000 BTU și cu WiFi

Heinner a lansat o serie nouă de la aparate de aer condiționat design modern cu display ascuns și caracteristici foarte bune. Heinner HS12WIFI++ este unul dintre aceste aparate, iar lista este destul de lungă, majoritatea modelelor fiind disponibile. Îmi place că oferă utilizatorilor posibilitatea să aleagă unul dintre cele patru modele iar aici mă refer strict la capacitate de climatizare, deoarece mai sunt și altele patru cu/fără tehnologie WiFi (cum este Heinner HAC-HS12WH++). Să nu mai zic că mi se oferă posibilitatea să alegeți pachetul cu kit de instalare, dar și fără în caz că firma contractată pentru montare vă oferă acest kit.

Aceste kituri de instalare pot fi achiziționate ulterior sau să vă spun cei de la firma respectivă ce anume trebuie să cumpărați. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Capacitatea de climatizare se alege în funcție de suprafață iar cel mai popular este cel de 12000 BTU, adică este numai bun pentru o sufragerie mare sau în dormitor + hol. Unii clienți aleg să monteze aparatul pe hol pentru a răci atât holul cât și camera alăturată (la care deschideți ușa). Astfel nu trebuie să puneți un aparat în fiecare cameră, iar de aceea acea capacitate este foarte importantă și trebuie să fie suficient de mare, adică 9000 BTU ar fi exclus.

Acestea pot fi folosite și pentru a încălzi locuința pe timpul sezonului rece și consumul este chiar atât de mare, producătorul lăudându-se cu o clasă energetică A+ la încălzire, respectivă A++ la răcire.

Dotările sunt corespunzătoare adică aveam tehnologia WiFi, autorestart, mod Sleep timer, autorestart, autodiagnosticare, funcția eco. Evident că nu poate să aibă chiar toate dotările de aceea există și aparate ceva mai performante din serii mai scumpe sau vă îndreptați atenția spre alte branduri.

Concluzie

Eu îl recomand datorită prețului, puteți alege opțiunea de ridicare gratuită a produsului vechi în schimbul unui card cadou de 150 RON (promoție limitată). Heinner HS12WIFI++ poate fi pus pe lista de dorințe în special că oferă acea tehnologie fără fir care nu o veți vedea pe paratele de la concurență (în același buget).

Te-ar mai putea interesa