Heinner HMB-41NHBKF+, frigider mini-bar de culoare neagră

Heinner HMB-41NHBKF+ este un frigider de dimensiuni reduse și care prezintă chiar și acel compartiment pentru congelare. Pentru că este atât de mic, are o singură ușă și chiar dacă pare a fi banal, este destul de încăpător. Îl puteți folosi în diferite scopuri și poate fi pus aproape oriunde. Unii utilizatori aleg să-l monteze sub blat unde au acces ușor la el și puteți pune anumite alimente în el, sau poate că v-ar fi de folos la locul de muncă ca să vă țineți mâncarea sau apa la rece.

Acesta poate fi pus chiar și în camere de cazare pentru clienți, deoarece nu ocupă mult spațiu și nici nu ar fi o investiție foarte mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Sunt și alte culori disponibile, însă prețul poate fi influențat de stoc cum se întâmplă în cazul multor modele de la acest brand. Există frigidere similare care nu au spațiu pentru alimente congelate, adică interiorul este ceva mai generos pentru alimente proaspete sau poate vă gândiți să puneți doar băuturi în el.

Capacitatea acestuia de 41 litri este evidentă din imaginea de prezentare și putem concluziona ușor că raportul preț/volum nu este cel mai grozav în cazul variantelor mici. Cu alte cuvinte, raportul este mai bun în cazul aparatelor care au volum cel puțin dublu, însă voi aveți nevoie de un model mic.

Poate fi mutat cu ușurință deoarece are numai 14 kg, iar adâncimea și lățimea sunt de numai 40 și ceva centimetrii. Deci nu aveți nevoie de ajutor să-l mutați chiar și dacă ar fi câteva sticle în el. Datorită culorii, acesta iasă repede în evidență și poate că doriți să fie în contrast cu ce-i în jurul său.

Concluzie

Un frigider de buget și care este destul de apreciat, este modelul prezentat mai sus Heinner HMB-41NHBKF+. Sunt destui producători de aparate electrocasnice care mai oferă astfel de soluții, astfel că găsiți și numeroase alternative interesante, poate chiar și pe alte culori. Un exemplu pe alb este Liebherr TP 1724 care are un volum ceva mai mare și calitatea este germană.

Te-ar mai putea interesa