Heinner HHPD-V9T2CHA+++, uscător de rufe cu consum mic

Unul dintre cele mai eficiente uscătoare de rufe de la Heinner pare să fie modelul de jos, însă nu cred că va fi ultimul. Este vorba de modelul Heinner HHPD-V9T2CHA+++, iar din nume reiese destul de ușor faptul că are clasa energetică A+++. Se pare că la aceste aparate nu s-a schimbat clasa energetică, adică nu vedem acele etichete noi care sunt ceva mai stricte și din care vă puteți face o idee mai bună despre consum. Chiar dacă arată cam ca și restul modelelor din aceeași serie, specificațiile pot fi diferite, iar la partea de consum văd îmbunătățiri mari.

Din acea etichetă, se poate observa că are un consum anual de numai 194 kWh și se datorează pompei de căldură, dar și altor piese ceva mai bune, dar mai accesibil este modelul de 7 kg numit Heinner HHPD-V7T1CHA++. Modelul de jos vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Heinner HHPD V7T1CHA

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu este precum oricare alt model, ci vorbim de un uscător cu capacitate de încărcare maximă de 9 kg care va fi de folos pentru cei care au mașini de spălat rufe similare ca și performanțe. Evident că nu toate programele oferă astfel de caracteristici, multe dintre ele vin cu limitări pentru acele țesături sau poate pentru nivelul de umiditate. Cu alte cuvinte, este important ca mașina de spălat să fie destul de performantă, adică să stoarcă destul de bine rufele, astfel ca uscarea să dureze mai puțin.

Senzorul de umiditate este prezent și la acest uscător și am mai zis-o de multe ori, că a devenit o dotare standard pe mai toate uscătoarele indiferent că sunt cu pompă sau fără.

Puteți prelungi terminarea programului, funcție numită Time Drying. Adică puteți pune până la 180 de minute în caz că trebuie să plecați undeva sau a intervenit ceva și nu vreți ca rufele să stea prea mult în uscător.

Concluzie

Heinner HHPD-V9T2CHA+++ impresionează prin număr de funcții disponibile și nu prin dotări de ultimă generație, dar nici nu putem avea așa pretenții în acest buget. Dacă va fi pus lângă mașină în bucătărie și nu vreți să fie prea deranjant, există un program mai silențios care-l puteți alege (numit Extra Silent).

Te-ar mai putea interesa