Heinner HHPD-V7T1CHA++, uscător de rufe cu pompă

Uscătoarele de rufe pot fi de câteva tipuri în funcție de consumul dorit, adică vorbim de tehnologii de uscare diferite (condensare, hibrid și pompă de căldură). Cele cu pompă de căldură le recomand datorită raportului preț/consum, iar Heinner HHPD-V7T1CHA++ poate fi un model care vi-l recomand în special că are clasă energetică A++. La aceste aparate nu s-a schimbat eticheta energetică dar cred că vă puteți face o idee, plus că și cele pe condensare au devenit mai eficiente pentru că vin cu senzori de umiditate și alte tehnologii care fac programele mai eficiente.

Variantele hibride constă prea mult și nici nu prea le văd sensul deoarece un model cum este dl ce sus, chiar consumă destul de puțin pentru o capacitatea de 7 kg. Evident că soluțiile oferite de brandurile de top, pot oferi dotări și mai bune, doar că noi ne rezumăm la un buget ceva mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Motive pentru care merită ales sunt destul de evidente și poate nu ar mai trebui să le menționez deoarece au fost deja evidențiate și de producător. Adică are următoarele:

  • cuvă iluminată.
  • indicator curățare filtru scame (acesta este poziționat în partea de jos a hubloului).
  • indicator golire recipient apă (condens).
  • un număr mare de programe – 15 programe.

Acestea sunt caracteristici utile în opinia mea și care trebuie să fie prezente mai la toate uscătoarele, din păcate unele nu au fost puse pe variantele mai vechi. Evident că modele care costă de 2-3 ori mai mult, vor oferi dotări care îmbunătățesc procesul de uscare.

Concluzie

N-am mai menționat faptul că are are anumite specificații tehnice, deoarece sunt destul de multe modele similare și nu ar avea sens să mă repet. Chiar și uscătorul de sus are senzor de umiditate pentru a vă bucura de cele mai bune rezultate dar și pentru a scurta programele. Poate că aveți o mașină de spălat rufe care stoarce foarte bine și procesul de uscarea va fi mai scurt. Heinner HHPD-V7T1CHA++ poate fi următoarea opțiune dacă nu aveți în gând un anumit brand sau poate un consum mai mic (cum are Bosch WTW876LBY).

Te-ar mai putea interesa