Heinner HHPD-V804SA++, uscător de rufe argintiu

Uscătorul de rufe poate deveni un ajutorul important pentru cei care nu au timp sau spațiu pentru uscarea rufelor. Heinner HHPD-V804SA++ este un model performant și eficient, adică puteți să-l încărcați cu o mulțime de rufe și în procesul de uscare se folosește de acea pompă de căldură. Recomand astfel de uscătoare deoarece consumă mult mia puțin decât cele cu condensare, însă și acelea tind să devină mai eficiente deoarece sunt însoțite de senzori care monitorizează mai bine procesul de uscare.

Costă mai mult, dar consumă mai puțin, adică veți avea facturi mai mici la energie și veți recupera treptat din investiție. Să nu uităm că țesăturile sunt protejate deoarece sunt uscate la temperaturi mult mai mici, față de programele uscătoarelor cu condensare unde sunt temperaturi destul de mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Se laudă cu o clasă energetică destul de bună – A++, adică vorbim de un consum anual de 235 kWh care nu este atât de mare. Evident că nu-l comparăm cu cel al unei mașini de spălat rufe, că doar sunt două aparate diferite. Există mașinile de spălat cu uscător incorporat, însă nu poate spăla și usca o cantitate foarte mare (între 4 și 6 kg).

Vă spuneam mai sus că tot mai multe uscătoare au acei senzori de monitorizarea a umidității din rufe. Pentru a vă face o idee despre el, am ales să-l compar cu un uscător similar ca și specificații (Arctic DAPLH842PB), doar că este mai accesibil. Diferența nu este foarte mare și oricând prețurile se pot schimba, în variantele pe alb sunt de fiecare dată mai accesibile. La prima vedere nu par să fie diferențe, însă modelul de la arctic este puțin mai compact, iar programele și funcții sunt relativ același cu mici diferențe.

Îmi place că nu lipsesc funcții/programe pentru articolele bebelușului deoarece acestea necesită un tratament special (antialergic).

Concluzie

Heinner HHPD-V804SA++ are o clasă de eficiență foarte bună, dar nu la fel este și în cazul uscătoarelor cu condensare, adică care nu au acea pompă de căldură. Un astfel de uscător folosește temperaturi mult mai scăzute pentru uscare și de aceea nu trebuie să lipsesc de lângă mașina de spălat, doar transferați rufele dintr-un aparat în altul.

Te-ar mai putea interesa