Arctic DAPLH842PB, uscător A++ cu pompă căldură

Arctic DAPLH842PB e un uscător de rufe modern cu pompă de căldură motiv pentru care are clasa A++ de eficienţă energetică. Cu un astfel de aparat puteţi avea rufe gata de purtat într-un timp scăzut.
Aparate precum acestea se adresează celora care nu au unde să usuce rufele ori vor să fie uscate mai repede.

Modelul acesta vine la un super preț, iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu o fiabilitate ridicată. Din imaginea de alături puteţi vedea cum arată acest model şi că panoul de comandă e realizat aşa încât să fie uşor de folosit.


Păreri pro şi contra

Uscătorul Arctic DAPLH842PB e unul în care se pot usca până la 8kg de haine cu ajutorul a 15 programe. Pentru a nu vă pierde timpul cu călcatul are şi o caracteristică Auto Anti Şifonare.
Dimensiunile aparatului sunt unele de 57x60x85 axlxî cm… foarte similare cu ale unei maşini de spălat.
Dacă sunteţi preocupaţi de nivelul de zgomot atunci trebuie să ştiţi că acesta e de 65 decibeli. La un zgomot redus contribuie pereţii în formă de S caracteristică numită Design S-Shape.
Aparatul are un design special numit Aqua Surf aşa încât să fie create condiţii optime pentru rufe şi acestea să ţină mia mult.
Principiul de pompă de căldură presupune că aerul cald e recirculat, iar în felul acesta se economiseşte energie.
Din păcate nu e un model smart ca şi maşina de spălat menţionată în linkul de mai sus, dar acest lucru nu e neaparat un dezavantaj.
Nu va trebui să staţi tot timpul cu ochii pe aparat ca pe butelie deoarece la terminarea programului uscătorul emite o avertizare sonoră.

Aparatul de faţă e unul modern pentru persoanele interesate de ceva uşor de folosit de la o firmă românească. Arctic e o firmă fostă românească care acum e deţinută de cei de la Beko.
Aparatele sunt făcute în România precum e şi în cazul unor componente de la maşinile Bosch.

Te-ar mai putea interesa