Heinner HFSC-V60LITWH, aragaz cu lățime de 50 cm

Aragazul din imagine se numește Heinner HFSC-V60LITWH și este un model pe alb cu alimentare pe gaz, însă e prezentă și aprinderea electrică. Acestea este integrată motiv pentru care nu trebuie apăsat un buton suplimentar, ci doar apăsați și rotiți butonul corespunzător arzătorului. Sunt utilizatori care nu vor să renunțe la gaz deoarece oferă un randament bun și un cost lunar ceva mai mic. Pentru un aragaz mixt sau electric aveți nevoie de o priză cu tensiune constantă datorită consumului de energie, dar și așa este necesară o priză pentru aprinderea electrică.

Din imagine se vede că are o lățime mia mică, dar poate că vă este de ajuns acest model de 50 cm. Ocupă puțin spațiu în bucătărie și puteți folosi orice hotă alături de acesta, adică nu trebuie să fie foarte mare sau de la același brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita are dispozitiv de oprire automată a alimentării la stingerea flăcării, astfel se împiedică scurgerile de gaz. Aceasta are grătare din oțel care pot fi demontat cu ușurință pentru a curăța suprafața. Cuptorul este mai bine echipat având chiar și timer, care este util pentru preparatele care le-ați mai făcut și la care știți exact durata de gătire.

Păreri pro și contra

Oferă o plită cu 4 arzătoare eficiente, un cuptor iluminat, oprire automată gaz, timer pentru cuptor și un preț excelent. Sunt destul de multe dotări foarte utile care nu le veți vedea la modele vechi sau accesibile. Totuși, în acest buget sunt destul de multe alternative dacă vreți un cuptor electric sau poate un aragaz complet electric. În partea de jos are un sertar de depozitare pentru diverse vase sau ustensile folosite la cuptor sau plită. Cu alte cuvinte, aveți un spațiu de depozitare suplimentar care . Chiar și acest brand oferă numeroase alternative, dacă bugetul vă este limitat sau nu vreți să-l depășiți din diverse motive.

Sunt multe tipuri de aragazuri și cele cu lățime mică sunt destul de populare pentru că de multe ori nu ai nevoie de mai mult. Heinner HFSC-V60LITWH este ceva mai special decât restul, datorită dotărilor menționate anterior.

Te-ar mai putea interesa