Electrolux LKG500002X, aragaz cu aprindere integrată

Electrolux LKG500002X e un model premium de culoare inox cu dotări precum aprindere integrată, grill şi rotisor. De la început trebuie să scriu că acest model nu e o chinezărie, ci un produs de la un nume suedez.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care arată bine şi care nu costă deloc mult.
În partea inferioară acest model are şi un sertar pentru depozitarea diverselor ustensile de gătit.
Cred că vă puteţi da seama că e vorba despre un model de culoare inox. Această culoare face ca aparatul să fie unul care se va integra perfect în bucătăria dvs.

Păreri pro şi contra

Modelul Electrolux LKG500002X e unul complet pe gaz fără ventilator în cuptor. Dar, cuptorul e mai special prin faptul că are grill şi rotisor.
Nu e un model slim, dimensiunile sale fiind de 50x60x86 lxaxî cm.

Un lucru care-l apreciez la aragazurile moderne e că sunt uşor de aprins prin faptul că au aprindere integrată. Acest lucru presupune că flacăra se aprinde când rotiţi de buton. Trebuie să adaug că aprinderea electrică e valabilă pentru plită şi cuptor. Pentru a funcţiona aprinderea trebuie să-l băgaţi în priză.

Pentru ca mâncarea să fie foarte bine realizată acest model este echipat cu timer. Cu toţii ştim că un minut în plus sau minus poate face diferenţa.

Ca accesorii, pe lângă sertarul inferior, acest model are două tăvi pentru prăjituri şi un grătar cromat. De asemena are şi rotisor cu o rotaţie.

Per ansamblu acest model e perfect pentru persoanele interesate de un aparat premium care să fie uşor de folosit. Am putea spune că e un aragaz clasic cu tehnologie la nivelul zilelor noastre.

Te-ar mai putea interesa