Heinner HFSC-V60LITSL, model argintiu cu aprindere electrică

Heinner HFSC-V60LITSL e un electrocasnic din categoria aragazurilor care nu trebuie să lipsească din nicio gospodărie. De la început trebuie să scriu că are o garanție standard de 3 ani care poate fi mărită la 5 ani dacă înregistrați produsul în promoție.
Chiar dacă e pe gaz acesta e unul foarte sigur întrucât are dispozitiv de siguranță pentru plită.
Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un brand românesc cunoscut pe piață pentru produsele sale de calitate. Poza de alături prezintă aparatul cu un aspect modern și minim în același timp.

Păreri pro și contra

Modelul Heinner HFSC-V60LITSL e unul pentru persoanele care vor un aparat clasic ușor de folosit. Nu e nevoie de mobilier special și funcționează la butelie (duzele sunt incluse).
Pe lângă dimensiunile sale compacte de 50x60x85 lxaxî cm are și sertar inferior pentru vase așa încât spațiul să fie folosit la maxim.
Sunt câteva lucruri pozitive care trebuie subliniate. Printre acestea se numără că e un aparat solid cu capac metalic și piese de calitate. De asemenea trebuie să scriu că în interiorul cuptorului e prezentă iluminarea pentru ca dvs să vedeți mai bine cum e gătită mâncarea.
Comparativ cu un aragaz electric acesta are avantajul că nu are nevoie de un branșament electric special (trifazic), gazul e mai ieftin și poate funcționa chiar și pe butelie.

Verdictul meu legat de acest aparat e că-și merită banii, venind cu un design nou, modern și robust. E o alternativă foarte bună la modelele albe pe care le găsim în mai toate gospodăriile.
Dacă vă interesează o alternativă atunci vă recomand modelul HFSC-V50WH de la același brand. O comparație între acestea două poate fi văzută aici, iar din aceasta se poate vedea că modelul alb are niște diemensiuni ușor mai mici.

Te-ar mai putea interesa