Heinner HFSC-V50WH, aragaz de 50cm

Heinner HFSC-V50WH e un aparat electrocasnic de tipul aragaz pe gaz cu dispozitiv de siguranţă pentru cuptor şi plită. De la început trebuie să vă spun că e un aparat fără aprindere electrică aşa încât să poată fi considerat ca fiind un aparat clasic.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acest cost primim un aparat cu o garanţie standard de 3 ani. Acest lucru e caracteristic la aparatele Heinner.


Păreri pro şi contra

Modelul Heinner HFSC-V50WH are nişte dimensiuni normale de 50x50x85 lxaxî cm. Cuptorul are un volum de 52 litri şi acesta împreuna cu cele patru arzătoare ale plitei sunt comandate de la un panou de comandă frontal.
Dimensiunile îl fac un aparat bun pentru bucătării mici, fără a renunţa la vreo funcţie.
Nu s-a făcut economie la calitate când vine vorba despre construcţia aparatului deoarece capacul e unul metlic, iar uşa are geam dublu.
Pentru siguranţa dvs. aparatul e dotat cu dispozitive de siguranţă la plită şi cuptor.
Mulţi dintre cei care-şi cumpără un astfel de aparat vor să-l pună la butelie, iar din această cauză trebuie ştiut că aparatul vine cu duze pentru butelie. Un aragaz pe gaz e o alegere bună deoarece majoritatea gospodăriilor nu au o instalaţi electrică suficient de puternică pentru a face faţă unui astfel de aparat.

Aparatul acesta se adresează persoanelor care vor ceva calitativ şi care să nu coste mult. Utilizarea sa e una clasică şi vine cu un panou de comandă simplu poziţionat frontal.
Brandul Heinner e unul românesc prezent pe piaţă de câţiva ani, iar caracteristic acestuia e garanţia standard de 3 ani la majoritatea produselor comercializate.
Montajul unui aragaz nu e precum montajul unui televizor, iar din această cauză trebuie citit manualul de utilizare. În acesta există şi informaţii cu privire la reglarea poziției flăcării şi cât de puternică va fi flacăra minimă. E foarte importantă reglarea deoarece î ncaz contrat flacăra va fi prea slabă ori prea puternică şi riscaţi să ardeţi oalele sau degetele..

Te-ar mai putea interesa