Heinner HFSC-V60LITGWH, aragaz pe gaz cu 4 arzătoare și timer

Aragazul Heinner HFSC-V60LITGWH este prezent în imaginea de jos și se vede imediat că are 4 arzătoare pe gaz, deoarece plitele electrice nu au grilaje și capacul lipsește. Acesta are alimentare pe gaz și cablul electric este pentru aprinderea electrică a arzătoarelor. Modelele noi sunt tot mai atractive pentru că oferă mai multe dotări sau avantaje, depinde cum le vede fiecare. Se vede clar că nu este un model mare adică are o lățime de 50 cm, însă adâncimea rămâne de 60 cm.

Panoul de control este destul de încărcat, adică sunt numeroase butoane însă este la fel de ușor de folosit ca și în cazul variantelor mai vechi. Acum aveți un timer pentru a seta durata programului de coacere sau coacere, iar mai la margine este un buton pentru iluminarea interioară a cuptorului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu necesită incorporare precum cuptoarele sau plitele incorporabil, poate fi pus pe lângă mobilier unde puteți monta hota și evacuarea pentru aceasta. Ca și dotări speciale, aragazul prezintă următoarele: timer, supapă siguranță (oprire automată gaz), duze GPL, sertar inferior pentru vase, iluminare cuptor. Deci vi se oferă și acel compartiment din partea de jos în care puteți pune diverse articole care poate până acum vă încurcau prin bucătărie.

Păreri pro și contra

Funcțiile de încălzire ale cuptorului sunt simple – grill și coacere (alegeți și nivelul de încălzire). Grill-ul nu este o dotare standard a aragazurilor și este perfect pentru preparate care conțin carne. Aprindere electrică integrată nu mai este o noutate și ușurează mult utilizarea aparatului, adică puteți aprinde arzătorul cu o singură mână. Dacă nu aveți încredere în aragazurile electrice sau nu aveți priză prea bune pentru un aparat cu consum mare, atunci alegeți cu încredere unul pe gaz deoarece oferă un randament similar.

Heinner HFSC-V60LITGWH are un design pe alb destul de plăcut și poate fi pus ușor în locul vechiului model. Dacă nu aveți timp și nici nu vă pricepeți, puteți alege un serviciu de montaj al aparatului alături de acesta. Nu este mic, după cum am menționat mai sus, iar pentru cât costă, chiar reprezintă o opțiune bună.

Te-ar mai putea interesa