Heinner HFSC-V60LITGSL, aragaz argintiu cu grill

Heinner HFSC-V60LITGSL este un aragaz ceva mai dotat decât restul și are un design modern datorită finisajelor. Poate că ar fi arătat mai bine cu un capac din sticlă fumurie în locul capacului metalic, însă nu este vorba de un model foarte scump. În general modelele scumpe pe inox au această caracteristică și poate că nu sunteți o persoană atât de pretențioasă. Alimentarea plitei și a cuptorului nu este mixtă cum vedem la alte aragazuri, ci este doar pe gaz. Totuși, are dotări excelente pentru cât costă, iar una dintre ele este grill-ul. Acum puteți încerca mai multe rețete cu carne și rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor.

Diferențele de preț între cuptoarele pe gaz și cele mixte este destul de mică, însă poate că nu vreți să renunțați la gaz pentru că reprezintă un cost mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu aveți nevoie de un aragaz mult mai lat deoarece și cel de 50 cm are un cuptor destul de încăpător. Poate că nu aveți multe funcții de gătire ca și la cuptoarele electrice, însă poate că cele două sunt de ajuns. Puteți seta durata programului cu ajutorul timerului mecanic și sunt puține aragazuri ca oferă un timer digital. Butoanele pentru cuptor sunt așezate în partea stângă, însă iluminarea este în partea din dreapta.

Păreri pro și contra

Funcțiile cuptorului sunt simple și nu aveți cum să dați greș – coacere și grill (în funcție de preparat). Plita oferă un randament bun datorită alimentării (gaz), iar aprindere electrică este standard. Adică veți conecta un cablu pentru ca să o puteți folosi și nu este una oarecare, ci este una integrată (apăsați și rotiți butonul cu o singură mână). Observ că funcția de iluminare cuptor este tot mai des întâlnită pentru ca voi să puteți vedea mai bine conținutul.

Are o lățime destul de mică și se vede din imagine – 50 cm, astfel că poate fi pus fără probleme în locul vechiului model. Heinner HFSC-V60LITGSL reprezintă o alegere destul de bună și oferă chiar și acel sertar inferior pentru vase, adică aveți un spațiu suplimentar pentru depozitare.

Te-ar mai putea interesa