Hansa FCMX68209, aragaz mixt de culoare inox

Un aragaz nemțesc de calitate superioară e acest Hansa FCMX68209. Este un aragaz oarecum mixt cu plită pe gaz/electrică și cu cuptor electric. Vine cu multiple lucruri pozitive la pachet precum ar fi clasa A de energie, grill și rotisor, iar de pe urma acestor specificații ne putem da seama că vorbim despre un aparat premium adresat celora care vor mai mult pe un cost mic.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat unic ca funcționalitate. De exemplu, plita e una mixtă în sensul că 3 ochiuri sunt pe gaz și unul e electric (e o mică plită electrică). Din imagine se poate vedea și faptul că aspectul e unul plăcut cu o culoare inox, chiar dacă aparatul nu e realizat din acest material.

Păreri pro și contra

Pe partea de specificații sunt mai multe lucruri care merită menționate, iar printre acestea ar fi capacitatea de 65 litri a cuptorului, dimensiunile normale (lățimea e de 60 centimetri) și cele 3 arzătoare pe gaz care se aprind în mod electric.
La capitolul accesorii, aparatul vine cu capac metalic și două tăvi (una adâncă și una plată). Un alt accesoriu ar fi grătarul din cuptor.
Pentru prepararea unor mâncăruri mai speciale avem la dispoziție grill și rotisor în cuptor. Eu zic că nu veți avea probleme în a prepara chiar și mâncare mai mare în interiorul cuptorului deoarece aparatul e unul mare.
Când coaceți ceva veți putea urmări starea mâncării întrucât vine cu un geam mare și cu iluminarea cuptorului.
În cuptor avem la dispoziție convecție de aer fierbinte, iar încălzirea e una inferioară, dar și superioară.

Pentru achiziția electrocasnicului de față ar fi faptul că nu costă mult, că are cuptor electric (în acest fel mâncarea se va coace uniform), aprinderea electrică a celor trei arzătoare și multitudinea de accesorii.
Contra nu am vreun motiv.

În concluzie, dacă te interesează un aparat care să te ajute la prepararea mâncării și să nu coste prea mult atunci acest model ar fi recomandarea mea. Un cuptor electric e superior unuia pe gaz întrucât mâncarea e făcută uniform și nu are loc procesul de ardere de gaze care e unul oarecum dăunător.

Te-ar mai putea interesa